разница между странами в том, что "там" ограничения по делу. "здесь" - кто какой знак поставил, может там ваще лет 7 назад был ремонт, а знак забыли снять.
Точно! Например:
(сорри, не нашел такое же, но с надписью Київ )
о, був провокатором сьогодні
http://youtu.be/xWVsxl1_tAc Ford Focus - це новий тренд? Розвиток історії не зупинити - Ланос, Октавія, Focus?
ps добре, в цього хоч обов'язкова страховка є відповідальності перед третіми особами
Надо было крутануть чуть вправо
якщо це мені - то порада не за адресою. Воно б в'їхало в , уникаючи стовпчиків, а відновлення авто після ДТП не є моїм хоббі.
Да, но не крутануть. Я б увидев его в зеркале заблаговременно стал бы правым колесом на всплошную.
Мотивация следующая: на обочине как правило камешки и поднимать мне их на капот и лобовое не надо.
Да, но не крутануть. Я б увидев его в зеркале заблаговременно стал бы правым колесом на всплошную.
Мотивация следующая: на обочине как правило камешки и поднимать мне их на капот и лобовое не надо.
я, побачивши його в дзеркалі, рухався рівно так само, як і до того. Цікаво тільки було - з якого боку, бо загальмувати він би явно не встиг. Камешки - не надо, а прийняти в корму дурня - надо? Дивно таке чути.