415 - це маркування двосекційного двигуна Ванкеля, що ставиться на зубила. Але він, здається, не називається "ВАЗ-415". Якщо мається на увазі саме РПД, то для чого цей гімор? По-перше, його не продають окремо. Тільки автомобілі, з уже встановленим двигуном. Справа в тому, що там багато доробок, включаючи гальмівну систему (там ідуть 14" гальма). По-друге, на Україні, наскільки язнаю, нема сервісних центрів. Ніхто не візьметься їх обслуговувати. Хіба може якісь тюнінгові контори, але я не чув. По-третє, вони не є недійні. Якийсь може 200 ткм, проїхати, а якийсь після 40 клина зловити. В далекі поїздки ризиковано вибиратись - його клинить без попереджень, не те що звичайний поступально-поршневий. Та і запчастин нема, хоч там, ніби, і нема чому ломатись. Я би краще замість того мінінгіту купив Гольфа з двома літрами і турбою чи Хонду цивік. А якщо вже так хочеться ТАЗ - є 2-літрові опелевські двигуни, які сам ВАЗ серійно на машини ставить. Ну, чи дрібносерійно - головне, що це сертифікована річ.
На сайті ВАЗу колись читав про установки на якусь-там модель опелівського двигла. Але точно не пам`ятаю. А зараз зайшов, а вони дизайн поміняли і купа лінків мертвих. Пошукай в мережі, думаю, щось та й знайдеш...