Встановлення сигналізації на Honda Accord Type-S 2.4 (2005р) пройшло без особливих проблем. Працює теж без зауважень, хоч деякі комбінації кнопок зручними назвати важко. Наприклад двічі з невеликим інтервалом натиснути обидві основні кнопки для відкриття багажника можна лише двома руками, що не дуже зручно, коли у руках сумки Штатно після встановлення сигналізація відкриває лише двері водія. Додаткового каналу придатного для того, щоб пристосувати його для відкриття всіх дверей немає. На щастя така кнопка є на штатному ключі, тож особливих проблем це не викликає.
... Штатно після встановлення сигналізація відкриває лише двері водія. Додаткового каналу придатного для того, щоб пристосувати його для відкриття всіх дверей немає...
Оп-па!!! Это как понять? Половинчато-центральный замок, что-ли Можно поподробнее, а то я на свою Сигму, как раз этот Мангуст поставить хочу, блин. А тут такой сюрпрайз
Можно поподробнее, а то я на свою Сигму, как раз этот Мангуст поставить хочу, блин.
Спокийно Все там нормально реализуется, в том числе и открытие ВСЕХ дверей. Просто es2 хотел сделать открытие в два этапа - сначала водительская дверь потом остальные. Мангуст НОРМАЛЬНАЯ система варианта - все необходимое есть ! Без наворотов и кучи ( как правило не нужных )доп. каналов и сервисных функций .
Фух, ну, Сигналкин, спасибо! А то сомнение закралось.
Вот съезжу на недельку в Крым, а потом, глядишь, психану и сменю свою раритетную сигналку на Мангуста