Дуже навіть гуд. Особливо нижча комплектація за 350к Окрім двигуна (могли вже й турбоверсію запилити). Хоча адептам класичних річень дуже сподобається Ну і як не дивно, мабуть за рахунок низької ваги, динаміка дуже навіть норм для цього класу (тобто менше 12 сек і максималка біля 180)
А ось вища комплектація грає вже в лізі того ж Толедо. По системах безпеки там паритет, але в сеата буде величезний багажник ліфтбека і крутіший-динамічніший (в порівнянні з атмо1.4) дизель на 115 коней. Тут вже я б серйозно задумався, нехай навіть комплектація в фіата краща
апд. Хоча в будь-якому випадку, аудиторія, де буде грати ця машинка, дуже забобонна - ну ось ці всі 4Ф і компанія Я от маю два приклади, коли люди купували базову короллу і даю гарантію 99%, що на пропозицію глянути Фіат вони мені взоржуть в обличчя
Дуже навіть гуд. Особливо нижча комплектація за 350к Окрім двигуна (могли вже й турбоверсію запилити). Хоча адептам класичних річень дуже сподобається Ну і як не дивно, мабуть за рахунок низької ваги, динаміка дуже навіть норм для цього класу (тобто менше 12 сек і максималка біля 180)
А ось вища комплектація грає вже в лізі того ж Толедо. По системах безпеки там паритет, але в сеата буде величезний багажник ліфтбека і крутіший-динамічніший (в порівнянні з атмо1.4) дизель на 115 коней. Тут вже я б серйозно задумався, нехай навіть комплектація в фіата краща
апд. Хоча в будь-якому випадку, аудиторія, де буде грати ця машинка, дуже забобонна - ну ось ці всі 4Ф і компанія Я от маю два приклади, коли люди купували базову короллу і даю гарантію 99%, що на пропозицію глянути Фіат вони мені взоржуть в обличчя
При чому Бомж-пакет в питанні безпеки взагалі в повному порядку(за 350к - 6 подушок, АБС, ЕСП і Хілл-Холдер).
Якби ще завезли універсал з ціною десь так під 390кіло грн...
Про "4ф" - так, адептів купа. Хоча 301 і C-Еліз якось таки продаються
Про "4ф" - так, адептів купа. Хоча 301 і C-Еліз якось таки продаються
Ну, наявність французів в цьому правилі це вже більше прикол і моветон з 90-х, а от по фіату там однозначно глина в наших широтах навіть станом на 2016й
И где это Вы в Киеве плохие дороги нашли? Вообще-то я редко выезжаю на машине за пределы области, но раз-два в год в Киев езжу и могу сравнить. Последний раз ездил в апреле, так только пересёк границу Киевской области, вроде как в другую страну попал, а в самом Киеве- вообще в дорожный рай.
кстати да раньше, до 60 ткм, основной пробег был трасса борисполь-днепр, причём даже в самые худшие её времена, когда её даже закрывали на некоторых участках для проезда, ибо непроездная. так вот, обслуживаю машину у одного и того же мастера в на СТО по америкашкам в Киеве. он мне как раз на ТО 60 ткм сказал, что на следующем ТО перепресовываем в задке 8 сайлентов. И так уже 4 ТО подряд. Мол на следующем ТО перепресовываем В последний раз уже просто сказал, ну на всякий случай готовься на день машину оставить, но не уверен а секрет прост - с 60 ткм я катаюсь исключительно по Киеву. тут убить подвеску крайне проблематично