Сгорел нафиг блок управления стиральной машиной, поэтому ищецца замена. Может у кого есть занкомые или связи с поставщиками б/у техники и деталей из Германии. Машина PRIVILEG 50, 1994-95-го года, "чистый немец" ))) Блок 1994-го года, маркировка: TMX 88900012 G CROUZET-FR 124 706 100 164
Буду признателен за любые идеи, т.к. подозреваю, что новый блок может стоить дороже машинки =8-)))
але забирати треба буде в Володимирі Волинськолму або Львові. Хіба що передати через провідника. Або батько мій їздить раза два в місяць Львів-Київ. Але краще спочатку в Києві пошукай, дешевше вийде напевно, бо щось накладних витрат трохи набирається...
В мене Прівілеги (чисті німці ) 94-95 років потягнуть 140-150 у.о. Якщо в Києві ціни вищі відсотків на 20, шукай там, якщо більше - будем думати.
... я ищу именно б/у блок, так как цены на новые мне примерно известны (((, а за 100-120 у.е. мне могут еще один ПРИВИЛЕГ "в сборе" привезти ))) Я этот взял 5 лет назад за 100. А кроме того, у нас есть магазин на ул.Багговутовской, там продают б/у технику любую с гарантией 1 (!!!) год, там мой ПРИВИЛЕГ стоит 750 грн. Так шо спасибо, будем искать далее... Если за 20-30 не найду, куплю другую машину, а эту сдам на запчасти.
Андрей, подскажи плиз адрес магазина. Там тока бытовая техника или электроника тоже? Я себе хочу усилитель домой купить.
на Депутатской, возле метро Святошин. Второй или третий дом от рынка. На первом этаже вход справа с торца.
Я казав, що прівілеги, а не блоки, тих років випуску ідуть по 140-150 у.о. Скільки окремо блоки - не знаю. Треба довідатись. В мене вони ще не летіли ні разу.
... ??? (с таким Одесским акцентом =8-)))
За новые готов продолжить разговор, бо дюже сильно они мине нравляцца.
А все-же, не составит ли труда узнать стоимость окремо блока. Плиз.
Де тепер 94-95 р.в. нові знайдеш? Але після сервісного обслуговування (заміна щіток, сальників і все таке). Хоча сАме прівілеги, як на мене, не те, щоб найкращий варіант. В них така конструкція амортизаторів, що вони шумлять сильно. Мені, особисто, сіменси сіамати подобаються (ну, чи бошки, що одне і те ж). Значно тихше працюють. Тещі таку привіз - лялечка машина Ну і дизайн їхній квадратний більше до вподоби В самого поки Байєр, бо треба, щоб ширина 40 см була. Ех, не роблять сіменсів сороківок! Шкода!
А про блок дізнаюсь, ок.
Узнай плиз, а то без машинки оччень плохо. А работала она довольно тихо, гораздо тише Вирпула тещиного.