Володію королою. З мабуть найбільшого мінуса це відносна скрипучість салону, і на наших дорогах трохи шумно. Як варіант виправить цю проблему повна обезшумка, але тут вилазить нова біда - корола й так досить важке авто, а ще зашумити, це біля 80-100 кг вийде плюс. Навіть двигуна 1,6 малувато, а якщо ГБО поставити то + вага балона з газом, а ще повний екіпаж і повний багажник і біда... Авто досить мяке, просідає, на кочках можна ловити гребні. Та і динаміка буде поганою. Мабуть дизель від кіа буде цікавішим
what3va 23.06.2016 12:06 пишет: Я за короллу. Еще новая элантра понравилась - гораздо лучше предыдущей
Щодо Елантри... у Хюндая якась дивна політика ціноутворення. "Аналогічна" КІА або дешевше або в значно кращій комплектації.
Ну і Елантра - виключно бензин. Якщо і буду брати бензинку, то тільки щоб максимально безболісно піддавалась газомодифікації. В противному випадку - дизель.
План на МД которая предыдущая , движок 1,8 по слухам с гидриками, если брать на срок 5 лет и выше может и есть смысл взять старую. По новый двигатель 2,0 новой Элантры не скажу.
what3va 23.06.2016 14:22 пишет: Как я уже писал выше - там были стаканы, их отшлифовали. Цена за все про все 1700 грн. Делал у мастера, которого рекомендовали на хюндай клубе
Коллега делал Лансер Х 1,5 регулировку посредством шлифовки стаканов. 2500 грн работа, еще на 500 гр грн прокладок, также цепь 1200 грн и гидро натяжитель 1300, и это пробег 130 ккм, уже начал подъедать масло. Так что не угадаешь, цепной японский двигатель. Шлифовка стаканов на сегодня не проблема.
одна шайба коштує 250-450грн. 1700грн - це тільки робота?
Толкатель клапана 2222623500 на мою элантру 2.0 - 69 грн, поставка 2 дня
У тебя там шайбы,не стаканы поэтому так и дешево, и блок чугунный. Твой двигатель еще той старой школы имеет приличный ресурс и не боится перегрева ,не замечено заляганий масло съемных колец поэтому и масложором не страдает. Собственно это единственное за что можно купить Элантру 2.0 надежный движок который кушает газ и автомат, который если каждые 60 ккм менять масло и не издеваться над ним, относительно надёжен, хотя проблемы с ним редко но бывают.
Так а если стаканы - то их вообще покупать не надо - шлифуют и ок.... короче говоря что стаканов что шайб бояться не стоит - не так его дорого и не так часто нужно регулировать как некоторые могут подумать
what3va 23.06.2016 19:13 пишет: Так а если стаканы - то их вообще покупать не надо - шлифуют и ок.... короче говоря что стаканов что шайб бояться не стоит - не так его дорого и не так часто нужно регулировать как некоторые могут подумать
Когда шайбы. то снимается только клапанная крышка.Голова при этом остается на месте, меняются шайбы и все. Дороже на некоторое кл-во шайб. А дешевле на прокладку ГБЦ+ работу по снятию и установке головы+ работы по шлифовке стакана. 400 грн регулировка стоит+прокладка клап крышки+ шайбочки. По мне не дорого и удобно.
igg 23.06.2016 13:11 пишет: разве что сравнительное ощущение, что дизельный сиид с роботом таки едет получше, чем корола с вариком - как троллейбус (шумит и не едет)...
и +1 к вопросу: почему не аурис? по бюджету не проходит?
Поїздив сьогодні на Аурісі, правда не фейсліфтовому. По словам менеджера, у нового Ауріса нічого не змінилось з технічної точки зору, - тільки дизайн. Корола була тільки 1.3 МТ, тому не катався. І шо я Вам хачу сказать... по моїм враженням, в плані двигун+коробка, мій 1.4+4АТ їде не набагато гірше ну реально, я очікував більшого. На світлофорі жмеш на тапку, а воно гуде аж розривається і ніфіга не їде. Незнаю, чи то варіатор такий туговатий, чи що... Передня панель у тестового Ауріса і Короли майже 1в1, а може й точно така ж блін, як таке можна було придумати в 21 столітті? через цю панель дороги ніфіга не видно Я розчарований. Думаю, що навіть немає сенсу тестувати Королу.
Сіід однозначно краще. п.с. так, я розумію, що у Сііда дизель
igg 23.06.2016 13:11 пишет: разве что сравнительное ощущение, что дизельный сиид с роботом таки едет получше, чем корола с вариком - как троллейбус (шумит и не едет)...
и +1 к вопросу: почему не аурис? по бюджету не проходит?
Поїздив сьогодні на Аурісі... І шо я Вам хачу сказать... по моїм враженням, в плані двигун+коробка, мій 1.4+4АТ їде не набагато гірше ну реально, я очікував більшого. На світлофорі жмеш на тапку, а воно гуде аж розривається і ніфіга не їде. Незнаю, чи то варіатор такий туговатий, чи що...
Я розчарований. Думаю, що навіть немає сенсу тестувати Королу....
і це при тому, що в ауріса на декілька конячок більше...звісно, немає сенсу тестувати королу((
дуже радив би, хоча би для розуміння альтернатив, протестувати дизельний Флюенс+EDC...якщо у претендентах була корола, то чому б не розглянути й цей варіянт , збираються на сусідніх заводах)...ціна - майже як за голу королу, а (середня)комплектація у Флю - значно веселіша + ще й каско - у подарунок.
San40S 24.06.2016 14:22 пишет: Так, у Короли на 10коней меньше.
Хз чого, но Рено/Пежо/Сітроен, якось не "вставляють" В принципі, можна глянути, за просмотр по зубам не б'ють
от і я - так само, про французів міркував, ще й про "фіат - їх брат"))..але спробував, до речі - на фоні короли), - доволі пристойно там все. Правда в мене, на нову рука не піднялася такі гроші за нього віднести, тому взяв дуже свіже бу, за гарну ціну, що дозволяє "понять и простіть" якісь дрібні французько-турецькі недоліки))...