Ganni 10.07.2016 02:54 пишет: Може стокові ціни й дорогі (хоча особисто я так не вважаю), але акційні, де вони ледь не 100к грн скидали на складські варіанті - імхо це просто шара для такого формату (повнопривідний С-клас універсал з потужним дизелем)
так я і не сперечаюсь, що за дизельний універсал підвищеної прохідності марки Сеат(як жартував англомовний відеоблоггер - ауді для бідних) це непогана ціна. Але ж - сідаю в салон - і привіт, фокус, тобто - нічого кардинально нового. З приводу коментаря щодо обмеженого вибору авто - от саме сьогодні вибір з обмеженого переліку. як буде далі - хз. от леон купра - нічого так. можна буде собі зробити подарунок на 40-ка річчя.
m0ps 08.07.2016 09:36 пишет: Спать в фокусе хетче? Я тоже снимаю перед вами шляпу %) Про 190/90 - у товарища универсал, мне в нем не комфортно после своей.
Я при 180/82 недавно отлично спал в Фокусе хетче на рыбалке - кресла ведь складываются в ровный пол.
Ganni 10.07.2016 02:54 пишет: Може стокові ціни й дорогі (хоча особисто я так не вважаю), але акційні, де вони ледь не 100к грн скидали на складські варіанті - імхо це просто шара для такого формату (повнопривідний С-клас універсал з потужним дизелем)
так я і не сперечаюсь, що за дизельний універсал підвищеної прохідності марки Сеат(як жартував англомовний відеоблоггер - ауді для бідних) це непогана ціна. Але ж - сідаю в салон - і привіт, фокус, тобто - нічого кардинально нового.
Тю, а що ж таке ось це "кардинально нове" у вашому розумінні? Бо в моєму розумінні, якщо й абстрагуватись від категорій "подобається-неподобається", то салони леону і фокуса мають зовсім різний дизайн
maxmaut 09.07.2016 13:03 пишет: максимальний бюджет в 22к, в тому числі і з вживаного ринку (закордонний чи локальний)
В це визначення підпадає майже весь автомобільний ринок.
maxmaut 09.07.2016 13:03 пишет: відкинути пункти про адаптивний круїз
Я б не відкидав, бо дуже зручна штука.
maxmaut 09.07.2016 13:03 пишет: ночівлю в авто
Вантажний пиріжок із надувним матрацем.
maxmaut 09.07.2016 13:03 пишет: Дружині з вигляду чомучь майже не подобаються седани
Дуже добре, бо вони найнепрактичніші, особливо відносно невеликі, але через якусь дивну моду на них існує великий попит.
maxmaut 09.07.2016 13:03 пишет: хетчбеки
Здебільшого європейські моделі, чи призначені для продажу в Європі. Ось, наприклад.
maxmaut 09.07.2016 13:03 пишет: невеликі кросовери це те на що ми зараз дивимось, наприклад на Volvo V40.
Кросовер буде універсалом, що певно навіть краще хетча, але малий кросовер може не мати достатньої довжини багажного відділення для можливості ночівлі там разом зі складеним заднім сидінням.