Підскажіть як швидко, ефективно і більш-меньш економно своїми силами пофарбувати тин (забор) із сітки рабіци? Спробував валіком - напряжно, можливо треба меньшим валіком. Але всерівно мучатись промучаюсь. Валік з довгим ворсом брав. Може треба поролоновий? Стандартною кісточкою - не сер'йозно (35 погонних метрів), та й витрата зростає вдвічі. Що порекомендуєте? Як подумаю, що 2 дні її фарбувати аж
В першу чергу щоб не згнила. Ну і для красоти теж. Сітка не оцинкована і за рік вже повністю ржава. Якщо хтось запропонує нормальний метод, то я б і грунтовкою і фарбою пофарбував би.
В ответ на: уточните как разводить отработку со смолой и какой смолой на отработку есть выход, а вот на смолу печально....
точно уже не помню, но вроде разводил смола/отработка примерно как 4/1, на глаз все можно еще немного солярки добавить - не так быстро застывает и легче мазать...
смола - это битум подойди к дорожникам (те что дороги делают) - у них этого добра валом должно быть - можно договориться я думаю за символическую плату