ну можеш витвори стелантісу перерахувати а ще мій улюблений квест: назві всі моделі куди стеллантіс запхав 1.2т
Також хочу, але не поняв в яку сторону тягнути.
ну можеш витвори стелантісу перерахувати а ще мій улюблений квест: назві всі моделі куди стеллантіс запхав 1.2т
краще перерахувати куди не запхав - тоді в пост можна влізти, інакше новий сервер для форума буде потрібен суто під список
но лучше всех конечно же октавия
октавія це цар, бог, альфа і омега! Нема нічого кращого за октавію, і 1.8Т пророк її!
А в тебе в профілі два авто хіба не "октавії"?
я в шоке, бмв продается почти как шкод и тойот, это уровень
я, аналогічно - від рено))
Чого так? Рено багато продається, особливо у Франції, напевно 90% там продано. Хонда із цінами або лінійкою не пішла, Корейці також -15. Ціни великі.
Зато Хонда стабыльно перетворюється в СААБ
Вони давно на Європу поклали болт. Їм американського і азіатського ринку вистачає. Акорд і Сівік входять в трійку моделей, яких було найбільше продано за останні 10 років. Після Кемрі. Далі Королла.
На 1 місці Корола, потім Ford F-Series, Гольф, і далі всі останні.
я в шоке, бмв продается почти как шкод и тойот, это уровень
я, аналогічно - від рено))
Чого так? Рено багато продається, особливо у Франції, напевно 90% там продано. Хонда із цінами або лінійкою не пішла, Корейці також -15. Ціни великі.
хонда втратила традиційних клієнтів. Почитайте любе обговорення нового прелюда, сівіка. Плюс не відслідковує європейські реалії, і не робить корекцію з огляду на китайську експансію так, як це робить мазда, наприклад. Ще на американський ринок вони можуть щось типу паспорта, а для Європи так не старатимуться.