Пасаны! А подскажите, есть в природе дебильники, приспособленные под 2 сим-карты? Ну, чтобы можно было НЕ доставать и НЕ переставлять постоянно... Есть такое чудо в природе? Если да-какое оно и где взять? Посоветуйте, просветите!
были такие бенефон твин.. не прижились сейчас есть: просто переходники-двойники под множество моделей ... но они требуют перезагрузки ... и еще вариант типа twinCard - туда вставляются предварительно вырезанные из двух сим-карт чипы - карточка эта на место стандартной сим-карты и работает без выключения телефона.. т.е появляется менюшка в телефоне которая позволяет переходить от одной карты к другой ... оба варианта в пределах 70-80 грн ...
Ситаэйшн следующий: сейчас у нас безлимитный контракт ЮМС, хотим пересесть на безлимитный КыивСтар (заипало глючное ЮМС по самое нехочу!!!! ). Но! Есть пара контрактов ещё не подошедших к моменту возможности закрытия... Соответственно, нужен выход-когда можно было бы поддерживать ОДНОВРЕМЕННО связь и по старому контрактному ЮМС и по новому контрактному КыивСтар. Отакэ.
Пояснюю. Справа в тому, що в нових картках використовується новий захист і їх не можна прочитати щоб зробити клон картки. Якщо картку вдається прочитати (знаходиться певний код під яким картка реєструється в мережі), то цей номер можна забити в спеціальну сім-картку (сільвер, грін...) і переключати номери прямо з меню телефона. Переключення в залежності від телефона відбувається за 5...60 секунд. Нажаль по юмс точно не скажу але можливо й прочитаються (просто юмс картку я мені вдалось прочитати тільки одну і то дуже давню), сім-сім наприклад не клонується вже 5 років, всі картки КС які випущені до вересня 2004-го року клонуються, лайф, мобі, джинс (крім деяких серій), джус, білайн - не клонуються, велком і приватмобайл - клонуються. Отже якщо цікавить такий варіант, то тобі сюди. Можеш і тут деякі питання позадавати, я і декілька наших одноклубників такими сільвер-картками користуються.
Точно. Я чомусь не звернува увагу на одночасність. Це неможливо. Для кожного номера треба свій передатчик (чи як він там називається). А в кожній мобілці він один. Отже скільки номерів стільки і телефонів Доречі недавно теж у нас обговорювали - десь з'явився смартфончик-розкладушка з двома сімкартами!