Доброго часу доби,підкажіть або допоможіть-порадьте куди звернутись щодо якісної розшифровки комплектації,а також сервісної історії Passat B6. Або хоча б комплектація детальна цікава.
VIN : wvwzzz3czae070421
Розглядаю до придбання авто,а на жодному формі профільному по ВАГ ніхто не може зарадити,можливо всі на св"ятах, а по авто потрібно приймати рішення.
Завчасно вдячний.
Помогите расшифровать комплектацию по vin, нигде не смог более. Заранее спасибо и всех с Новым годом! VW GOLF PLUS 1.9 TDI 66Kw 90 СИЛ VIN: WVWZZZ1KZ7W623669
Збій якийсь в роботі гілки, моє повідомлення в загальному потоці не відображає,як і 3 тю сторінку теми... VIN : wvwzzz3czae070421
Збій якийсь в роботі гілки, моє повідомлення в загальному потоці не відображає,як і 3 тю сторінку теми... VIN : wvwzzz3czae070421
Ппивет. Странно, но я тоже не не вижу 3 страницу, появляется только когда из личных настроек просматриваю своё сообщение. Ждём попутного ветра
Если есть кто живой, подскажите: wvwzzz3cz9e027064 Спасибо
Подскажите пожалуйста и мне. 3VV1B7AX4JM041122 Тигуан америка. Спасибо
якщо є хтось живий допоможіть будь ласка з розшифровкою комплектації по Віну Ауді А4: WAUDFAFL0DN023517 Завчасно дякую
Здравствуйте, помогите пожалуйста расшифровать WVWZZZ1KZ5P093292 заранее огромное спасибо
Є хтось ще в темі? Підкажіть комплектацію по він коду на А6 ,або підкажіть на якому форумі чи боті попросити щоб оперативно. Vin : WAUGFAFC4DN048255
Давайте ВИН, пробью комплектацию заводску, тех. акции и пробег если у ОД обслуживалась, любой VAG, ну кроме Порше