Можу висказати своє фе до акумів цієї фірми. Не знаю як зараз (сумніваюсь, що краще) але купивши їхній акум на 1000 мА (літій-іон) я мав набагато меньше задоволення розмовляти по телефону (якщо не помиляюсь, то 2 проти 4 діб) ніж на рідному акумуляторі 800 мА (літій-полімер) якому вже було років 2. Доречі аваланчовський акум при цьому був міліметра на 2 жирніше ніж оригінальний. А ще цей акум здох через рік. А телефон і досі працює на рідному (той, що 800 мА). Вже років 5... Ще коменти треба? А ось акумулятор фірми сільвербеттері (київська але мабуть теж маде ін чайнах) для сіменсів древньої 35-ї серії (1200 мА) прожив від першої ж зарядки 13 (ТРИНАДЦЯТЬ) діб Гарантія доречі на цей акум проставлялась в магазині за всіма правилами (печатка, підпис...) на пів року.
Сорі якщо не в тему але такі враження від аваланча ЗІ: Якщо хтось не зрозумів - це не реклама а рекомендації. ЗІ2: Обидва акума купувались років 2...3 назад і тоді ж тестувались.
Сорі якщо не в тему але такі враження від аваланча ЗІ: Якщо хтось не зрозумів - це не реклама а рекомендації. ЗІ2: Обидва акума купувались років 2...3 назад і тоді ж тестувались.
за что, Сорі? это очень ценный опыт общения с продукцией фирмы, которой я интересуюсь! СПАСИБО!
Та незнаю Писав вчора після деякої кількості і білліарду
Взагалі звичайно мені міг попастись поганий екземпляр аваланча і хороший сільвербеттері . Доречі потім треба було акум на кілька інших телефонів і сільверів я не знайшов . А ось з місяць назад побачив їх в сітікомі і, що найголовніше (ностальгія ) саме той 1200 мА акум для C/S/M35 - зразу ж захотілось відкопати десь подешевці телефончик М35 І ще. Стандартний акум для C/S/M35 600 мА. І цей сільвер на 1200 мА має такий же розмір і вміщається під стандартну кришку акумулятора!!!