В РФ есть знак "стоянка с работающим двигателем запрещена", а у нас не могу найти. Подскажите.
В РФ есть знак "стоянка с работающим двигателем запрещена", а у нас не могу найти. Подскажите.
Есть табличка к знаку стоянки.
7.7
спасибо
А ответственность за несоблюдения этой таблички есть какая-то?
Административная (сумму не вспомню,копеешная)но при условии соблюдения процедуры составления протокола и наличии свидетелей.
Административная (сумму не вспомню,копеешная)но при условии соблюдения процедуры составления протокола и наличии свидетелей.
А можно конкретно пункт КОаП к табличке? Потому, как мне сдается, что это обычное нарушение остановки/стоянки АКА занков под которыми табличка висит, хотя для некоторых и нынешние штрафы по 130й копеешные.
7.7
Кроме этого есть в ПДД
26.2. У житловій зоні забороняється: ... в) стоянка з працюючим двигуном;
и даже знаки 5.31 иногда встречаются
Сумму и не вспомните ибо нет никакого штрафа, только предупреждение.
Стаття 125. Інші порушення правил дорожнього руху
Інші порушення правил дорожнього руху, крім передбачених статтями 121-128, частинами першою і другою статті 129, статтями 139 і 140 цього Кодексу, -
Таблички к дорожным знакам Таблички к дорожным знакам уточняют или ограничивают действие знаков, вместе с которыми они установлены.
Табличка устанавливается вместе со знаками 4.34 и 4.35, нарушение которых подпадает под статью 122:
Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг, правил перевезення вантажів, буксирування транспортних засобів, зупинки, стоянки, проїзду пішохідних переходів, ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, а так само порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками, -
тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 50 штрафних балів.