Останній раз колесо знімалось навесні при сезонній зміні покришок. шиномотажник здивувався, каже ти вже другий такий за остані два дні, і колесо теж саме...
Власне питання: у когось було таке, щоб відкрутилась одна лише гайка, всі решта затягнуті як слід? Попередження від "доброжелателей"? Що скажете?
Останній раз колесо знімалось навесні при сезонній зміні покришок. шиномотажник здивувався, каже ти вже другий такий за остані два дні, і колесо теж саме...
Власне питання: у когось було таке, щоб відкрутилась одна лише гайка, всі решта затягнуті як слід? Попередження від "доброжелателей"? Що скажете?
у меня месяца полтора назад пропала одна гайка с заднего правого колеса, все остальные- ок. В прошлом году на второй машине пропал болт с переднего левого колеса.....
думаю твоя гайка понадобилась таксисту который долго ожидал пасажиров в вашем дворе, или кому-то из соседей автомобилистов. Отсутствие одной из пяти не страшно. Вот когда на таврии пропадает одна из трех - это заметно сразу.
Та у мене трохи інші симптоми, стуків не було, гайки стокові (не секретки ніякі), всі вони затягнуті, а однієї просто не має. але за наводку дякую, буду поглядати.
думаю твоя гайка понадобилась таксисту который долго ожидал пасажиров в вашем дворе, или кому-то из соседей автомобилистов. Отсутствие одной из пяти не страшно. Вот когда на таврии пропадает одна из трех - это заметно сразу.
От саме про таке і не хочеться думати взагалі, від слова зовсім! Я розумію, що таксисти, то окрема каста, і зрозуміти іх можна лише вступивши в "колектив" Але. Ну не вкладається у мене в голові ситуація, коли один водій буде свідомо відкручувати гайку з колеса на іншій машині без відома власника. Хочеться вірити у краще
Трохи збентежили слова хлопця на шиномонтажі - мовляв ти вже не перший за останні два дні. Тому й запитав тут - може хто чув про якийсь флешмоб ідіотський??