Так а в Киеве отличные дороги были до 14, почему их не улучшать? Тем более такой бюджет
щось я не пам'ятаю цих "гарних" доріг, ні до 2014-го, ні до 2008, затори почали з'являтися з 2004-6 як я пам'ятаю, і рішення зробити Жилянську і Саксаганського з одностороннім рухом не мало результату - тобто ширші дороги не вирішили проблему
Все ж таки перетворення Саксаганського та Жилянської на вулиці з одностороннім рухом + ліквідація трамваю + проїзд по Короленківській сильно вирішили ситуацію. Зараз всі просто повільно їдуть, і за 20-40 хвилин можуть виїзати/заїхати в центр, а так - то стояли б 3-4 години без руху. Просто порівняння "вирішити проблему"= "середня швидкість по центру міста 50 км/г" - хибне, якщо є 10-15 км/год середньої швидкості - для центру старого міста з основним плануванням вулиць 1860-1910 років з населенням в 2-4 млн.- це вже і є вирішенням проблеми.
Это опус часа на 4, начну с малого, я за рудем здесь с 95 года, 1е- убрали круговое на автовокзале- вместо стояния 3 час из-за тралика у которого штанга слетела на круге- теперь клочко возвращает Мост кирпы, не заработал вполную изза недостройки подъезда круге нему 3е- кто мешает сделать большую парковку на метро граде и от неё туннель до парковой?? Ссори, я киевлянин и уничтожение нас соросом вижу каждый день))