Так а в Киеве отличные дороги были до 14, почему их не улучшать? Тем более такой бюджет
щось я не пам'ятаю цих "гарних" доріг, ні до 2014-го, ні до 2008, затори почали з'являтися з 2004-6 як я пам'ятаю, і рішення зробити Жилянську і Саксаганського з одностороннім рухом не мало результату - тобто ширші дороги не вирішили проблему
Все ж таки перетворення Саксаганського та Жилянської на вулиці з одностороннім рухом + ліквідація трамваю + проїзд по Короленківській сильно вирішили ситуацію. Зараз всі просто повільно їдуть, і за 20-40 хвилин можуть виїзати/заїхати в центр, а так - то стояли б 3-4 години без руху. Просто порівняння "вирішити проблему"= "середня швидкість по центру міста 50 км/г" - хибне, якщо є 10-15 км/год середньої швидкості - для центру старого міста з основним плануванням вулиць 1860-1910 років з населенням в 2-4 млн.- це вже і є вирішенням проблеми.
Это опус часа на 4, начну с малого, я за рудем здесь с 95 года, 1е- убрали круговое на автовокзале- вместо стояния 3 час из-за тралика у которого штанга слетела на круге- теперь клочко возвращает Мост кирпы, не заработал вполную изза недостройки подъезда круге нему 3е- кто мешает сделать большую парковку на метро граде и от неё туннель до парковой?? Ссори, я киевлянин и уничтожение нас соросом вижу каждый день))
Там дороги розширюють, світлофори і наземні переходи скорочують, острівці безпеки мають щза мету не допускати перебігання пішоходів через магістральні траси, а формування розвʼязок спрямовано на скорочення заторів. І ніхто не опікується велодоріжками або пішоходними зонами там, де вони перешкоджають нормальному руху автотранспорту.
И космопорт надо еще. Два. Один центральный, для магистральных направлений, и один Дарницкий, для ближних. И телепорт в каждый подьезд.
Беда Киева кроме прочего - отсутствие местной элиты. Город воспринимается приезжими исключительно как место для обогащения.
Беда Киева кроме прочего - отсутствие местной элиты. Город воспринимается приезжими исключительно как место для обогащения.
100проц. Когда-то с меня тут смеялись, что тут должны быть крепкие хозяйственники, ну вот оно.. результат прогресса от молодежи
хто постійно ганяє через бесарабку. занотуйте який час вам зараз потрібно. судячи по знакам що повісили, скоро запустять переходи. треба для порівняння. а ще б порахувати як пішоходам. але тут таких немає.