Бухашка - кожен сам за себе відповідає. Мангал - по даним розвідки там є стаціонарні. Шампури - треба брати (в мене 6 є, візьму) Дрова, вугля - треба привезти. Це о тих хто їде машиною. Мнясо на шашлик - чекаю пропозицій. Закуски прості - берем хто що може і хоче. Посуд - потрібно трохи всякого різного. Варіант централізована закупка,+ мішки для сміття.
Ножі, дощечки - берем що можем.
Пропозиції, зауваження приймаються.
Мнясо на шашлик - чекаю пропозицій.
Посуд - потрібно трохи всякого різного. Варіант централізована закупка,+ мішки для сміття.
думаю как обычно уполномачиваем самых ответственных и старательных, сбрасываем на карту
Питання таке: я буду їхати своїм ходом, з 2 дітьми, вже після 14, а то й ближче до 15. По-перше, чи там хтось до цього часу буде? По-друге, мені брати щось для мангалу (наприклад, ковбаски з "Ашану") чи вже в цей час все буде засмажене і краще брати якісь готові пиріжки-закуски?
Рома, в списку не бачу води - помити руки і попити. Для тих, хто на машині.
Тобі простіше буде подзвонити комусьна гулянку і спитати брати таку фігню чи ні :-)
ВОДА - таки да, важливо. Дякую що сказала. Панове, ті хто будеїхати авто - захопіть з собою 1-2 бутилька :-)
Рома, есть список актуальный с количеством людей , которые 100% будут?
Мнясо на шашлик - чекаю пропозицій.
Посуд - потрібно трохи всякого різного. Варіант централізована закупка,+ мішки для сміття.
думаю как обычно уполномачиваем самых ответственных и старательных, сбрасываем на карту
Думаю что это гониво. Нас мало, берем сами кто че хочет.
Думаю что это гониво. Нас мало, берем сами кто че хочет.
если мало то да. но если мясо, его ж замариновать надо