на сценик 2007 и если задаете такие вопросы, то явно машина вами приобретена недавно и вы на ней еще ничего не меняли. так вот, я бы поменял все, но если напряжно то масляный по умолчанию, потом воздушный и топливный, хотя, если бенз, то наверное топливный а потом воздушный. коллеги поправят.
Це дизель, з цією машиною 5 років, міняв все кожен рік на 15000 км, тепер на 10000 масло нижче мінімума. Доливати - не знаю яке, тому буду його міняти. Цікавить, всі міняти фільтри чи ні? Ціна за все 230€.
Андрій Діалектікус 05.10.2016 21:35 пишет: Це дизель, з цією машиною 5 років, міняв все кожен рік на 15000 км, тепер на 10000 масло нижче мінімума. Доливати - не знаю яке, тому буду його міняти. Цікавить, всі міняти фільтри чи ні? Ціна за все 230€.
на дизеле - масляный обязательно со сменой масла, топливный - если заправляетесь на нормальных азс - смело ходит 20 000, читал о случаях 50 000 и проблем не было. Воздушный - оцените визуально, если сильно грязный - меняйте. Про фильтр салона молчу. А с какого перепугу такая сумма? Вы где живете? (50 евро красная цена всему комплекту фильтров, знаю, так как у меня тоже дизель 1.5)
Андрій Діалектікус 05.10.2016 21:35 пишет: Це дизель, з цією машиною 5 років, міняв все кожен рік на 15000 км, тепер на 10000 масло нижче мінімума. Доливати - не знаю яке, тому буду його міняти. Цікавить, всі міняти фільтри чи ні? Ціна за все 230€.
на дизеле - масляный обязательно со сменой масла, топливный - если заправляетесь на нормальных азс - смело ходит 20 000, читал о случаях 50 000 и проблем не было. Воздушный - оцените визуально, если сильно грязный - меняйте. Про фильтр салона молчу. А с какого перепугу такая сумма? Вы где живете? (50 евро красная цена всему комплекту фильтров, знаю, так как у меня тоже дизель 1.5)
Про фільтр салону не зрозумів. Живу біля Мілану. До того жив в центральній Італії там коштувало це все 120€, в Бельгії знаю 100€. Тут всі майстерні просять 220€-240€. Я їх питаю, що за фігня чому так дорого, а каже за 100-120€ це тільки масло вам міняли і масляний фільтр, не розказуйте байок.
Живу біля Мілану. До того жив в центральній Італії там коштувало це все 120€, в Бельгії знаю 100€. Тут всі майстерні просять 220€-240€. Я їх питаю, що за фігня чому так дорого, а каже за 100-120€ це тільки масло вам міняли і масляний фільтр, не розказуйте байок.