Я б побоявся брати б синтетику 5в30 за 564 грн 4л.. враховуючи що нормальне 10в40 коштує зараз 800-900 грн. juiT, та не знаю, дивлячись в яке авто. Ну я не шо попало беру, а Шелл яке має офіційне схвалення і допуски мого автовиробника. Тим паче заращ Шелл постачає оливу на весь концерн VW.
Ekspert83 27.10.2024 17:45 пишет: Скажіть, що за олива Texaco havoline 0w20, які думки чи враження? СТО на якому платую ТО використовує його. Двигун Volvo 2.0 бензин на 303 к.с.
Для себе в неті не знайшов нічого поганого, тому зробив ТО на Texaco havoline 0w20.
bildyaev 05.11.2024 17:54 пишет: Я б побоявся брати б синтетику 5в30 за 564 грн 4л.. враховуючи що нормальне 10в40 коштує зараз 800-900 грн. juiT, та не знаю, дивлячись в яке авто. Ну я не шо попало беру, а Шелл яке має офіційне схвалення і допуски мого автовиробника. Тим паче заращ Шелл постачає оливу на весь концерн VW.
В даному випадку це просто дуже хороша ціна. Я брав масло Jasol 5в40 влітку десь по 700 грн. Але ще не заливав, перебила акція на АТЛ з маслом Валко.
bildyaev 05.11.2024 17:54 пишет: Я б побоявся брати б синтетику 5в30 за 564 грн 4л.. враховуючи що нормальне 10в40 коштує зараз 800-900 грн. juiT, та не знаю, дивлячись в яке авто. Ну я не шо попало беру, а Шелл яке має офіційне схвалення і допуски мого автовиробника. Тим паче заращ Шелл постачає оливу на весь концерн VW.
Мені масло виходить 1л/370грн. Можливо, якщо купляти самому, то вийде дешевше. Але 150грн за літр. Я хз, чи вартує економія в 10-15л пального на 8-10к шляху.
juiT 27.10.2024 10:00 пишет: Що там за ціни на те масло, що всі готові лити що попало аби зекономити? Чому не лити оригінал?
Та тому що далеко не вся оригінальна олива ОК по якості..Я наприклад Шелл заливаю саме з цих причин, по тестам воно значно краще за оригінальну, хоча різниця в ціні не суттєва.
Та тому що далеко не вся оригінальна олива ОК по якості..Я наприклад Шелл заливаю саме з цих причин, по тестам воно значно краще за оригінальну, хоча різниця в ціні не суттєва.
Наприклад? Яка оригінальна олива не ОК по якості??? По яких тестах олива Шелл краще за оригинальну? Можеш дати посилання або скріни?
juiT 27.10.2024 10:00 пишет: Що там за ціни на те масло, що всі готові лити що попало аби зекономити? Чому не лити оригінал?
Ага то ви не бачили лакових двигінув від "оригінальних" мастил.. я вже цю тему проходив з gm.. краще візьму трохи дорожче мастило той же Шелл і т.д. Але якей дійсно якісне, бо з нинішнімі цінами на деталі і роботу.. на пальному і мастилі краще не економити.
hugo-smk 06.03.2025 01:00 пишет: А що це за масло? По ціні дешевше всіх відомих виробників
Завжди заливав Mobil Super 3000 X1 5W-40, від заміни до заміни 10 тис. вибігало. При заміні ланцюга в листопаді 2024 залили, то почало зразу брати - до заміни 1 літр зїло .
В тему оригінальних олив, так і бери оригінальну оливу.. засвітились підробки на Мазду, GM,VW, Фордовське.. Краще я все ж на Шелл буду де я можу бути впевнений що я купляю саме те що написано на каністрі, перевіривши її через онлайн код. https://www.youtube.com/watch?v=2KqXELZcGho