сьогодні закривав капот, звернув увагу на крапельку бруду(розміром з половину сірникової головки), яка виявилась трохи під'іржавівшим сколом (де він бляха взявся)не сильно, але проглядається.
що з ним тепер робити, раз вчасно не побачив. Раз іржа вже є - просто так крапельку фарби не поставиш..
Та тих сколів ще буде. Можна трохи іржу зняти, можна перетворювачем іржі помазать, потім фарби.
Та тих сколів ще буде. Можна трохи іржу зняти, можна перетворювачем іржі помазать, потім фарби.
це також думав... капнути трохи перетворювачем і зверху фарбою мазюкнути(не впевнений правда чи встигну до холодів ).
а грунтовку є сенс крапнути чи не заморочуватись?
Грунтовка (фосфатна, чі яка там повинна бути) має смисл. Так як фарба - це лише пів, чі четверть покриття, тобто це декоратив. Зараз є такі, що швидко сохнуть.
Грунтовка (фосфатна, чі яка там повинна бути) має смисл. Так як фарба - це лише пів, чі четверть покриття, тобто це декоратив. Зараз є такі, що швидко сохнуть.
дяки за пораду
буду думати як ту грунтовку туди намазюкати(це якщо сам буду робити).
скол мінімальний з сірникову головку - буду пробувати дремелем зчистити(хочу мінімально дряпати, щоб оцинковку менше рушити)
ще не радять використовувати перетворювач - типу продовжує роз'їдати кислота метал і після пофарбування\грунтування
Зачистить можно иголкой, я обычно использую цыганскую, а грунтовку нанести ватной палочкой.