Стало питання продажі нерухомості, під час перевірки документів виявив помилку в акті на право власності, не правильно вказано прізвище господаря! акт на право власності робився із записів свідоцтва про народження ( воно на рос.мові) ,получається ,що не правильно переклали прізвище. Коли господарь отримував паспорт то вказали правильно прізвище, вийшло, що в паспорті і акті на право власності два різних прізвища. Куди звертатися за усуненням помилки?! Та який процес цього всього дійства?! Дякую!
Стало питання продажі нерухомості, під час перевірки документів виявив помилку в акті на право власності, не правильно вказано прізвище господаря! акт на право власності робився із записів свідоцтва про народження ( воно на рос.мові) ,получається ,що не правильно переклали прізвище. Коли господарь отримував паспорт то вказали правильно прізвище, вийшло, що в паспорті і акті на право власності два різних прізвища. Куди звертатися за усуненням помилки?! Та який процес цього всього дійства?! Дякую!
в старому акті, думаю, зараз не виправлять помилку а на Кадастровій карті є ця ділянка?
поспілкуйтесь з нотаріусом, у якого плануєте оформлювати купівлю-продаж, але думаю, що відправить Вас до суду, отримати рішення, що документи належать одній й тій само особі
Акт не на зем.ділянку, а на квартиру .
Акт не на зем.ділянку, а на квартиру .
точно акт?) может свидетельство? или договор? всё зависит от того как называется и кто выдавал
Свідоцтво на право власності!
Вибачаюсь за неправильно подану інформацію.
Свідоцтво на право власності!
Вибачаюсь за неправильно подану інформацію.
приватизация? новострой?
Ні,не новобудова.. Приватизація
думаю, що потрібно через суд
Можно попробовать для начала обратиться в ту организацию, которая выдала документ с ошибкой, чтобы исправили. Не знаю, поможет ли в этом случае, но помогло в аналогичной ситуации с ошибкой в свидетельстве о праве на наследство, выданном госнотариусом лет 20 назад.
интересно, а какая фамилия в реестре недвижимого имущества (если там есть эта квартира)? и в остальных доках на квартиру, ну там платежки и прочее - правильная? я к чему веду...может опять же попробовать потерять и получить новый дубликат? только нужно быть уверенным, что в новом напишут правильно. что же касается органа, в который нужно обращаться, то сейчас вопросы по свидетельствами о праве собственности, которые были получены в результате приватизации гос имущества занимаются в Киеве разрешительные центры при рай администрациях