|
|
|
|
|
Соррі якщо десь було. Я не знайшов. Потрібен код запрошення від завсігдатаїв Одея. Поділіться. Пліз.
|
|
|
|
|
|
|
Инвайт на форум нужен или на трекер? На форуме регистрация пока закрыта, даже инвайт нельзя сделать. Там идет БОЛЬШАЯ чистка ботов
|
|
|
|
Та взагалі то на форум. А як закінчиться ревізія ботів зроби пліз мені, бо нада. Псб.
|
|
|
|
Инвайт на форум нужен или на трекер? На форуме регистрация пока закрыта, даже инвайт нельзя сделать. Там идет БОЛЬШАЯ чистка ботов
А на трекер есть инвайт?
|
|
|
|
Ні натрекер немає теж. Я навіть і не знав що вони різні. Та туди й не дуже треба. Головне на форум, але якщо дасте на трекер то тоже налью коньячку.
|
|
|
|
А на трекер есть инвайт?
В личке
|
|
|
|
вроде инвайты на форум отменили... я регистрировался в 2012 без всяких приглашений.
|
|
|
|
Ні. Треба. Без запрошення не пускає.
|
|
|
|
я бы тоже на форум хотел попасть, если кто может подсобить.
|
|
|
|
Та щось тиша. Нарооод! Плізік підкиньте нам з Пятницею парочку запрошень як там переучьот закінчиться....
|
|
|
|
Та щось тиша. Нарооод! Плізік підкиньте нам з Пятницею парочку запрошень як там переучьот закінчиться....
Временная мера. Длительность неизвестна. Инвайты покупаются на трекере, даются модераторами и випами.
Супермодеры и админы не выдают (хотя у них есть, канешна gy.gif )
это был копипаст с http://forum.0day.kiev.ua/index.php?showtopic=484586&st=0&#entry5522474
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|