Не могу нигде найти ответа. Машиной можно завезти без растаможки товара из расчёта 500 евро на человека. Это квота на детей тоже распространяется? Я с дочкой 13 лет могу провезти машиной на 1000 евро? Или дети не люди?
Дивлячись де проходити. Я наприклад навіть не думав і не рахувавв, авто було під зав'язку забито, коли їхав з європи з сім'єю, але в 500 € на персону перевищувало явно. Питань не було зовсім. Кордон з Угорщиною.
неа, не дам. просто сталкивался с сигаретами при въезде в Польшу и с алкоголем при въезде в росию. честно говоря, логика есть. может она и закреплена где-то в инструкциях. девочке в 13 лет пить\курить рано, а вот купить себе немного шмотья\обувки вполне по силам.
Alex2064 02.11.2016 09:49 пишет: на детей нельзя записывать сигареты\алкоголь, остальное норм, полноценные туристы
А можно ссылку на статью закона?
стаття 373, пункт 4: Не допускається вивезення за межі митної території України алкогольних напоїв та тютюнових виробів громадянами, які не досягли 18-річного віку.
стаття 376, пункт 1: Ввезення на митну територію України алкогольних напоїв та тютюнових виробів громадянами, які не досягли 18-річного віку, не допускається.
Alex2064 02.11.2016 09:49 пишет: на детей нельзя записывать сигареты\алкоголь, остальное норм, полноценные туристы
стаття 373, пункт 4: Не допускається вивезення за межі митної території України алкогольних напоїв та тютюнових виробів громадянами, які не досягли 18-річного віку.
стаття 376, пункт 1: Ввезення на митну територію України алкогольних напоїв та тютюнових виробів громадянами, які не досягли 18-річного віку, не допускається.
если не секрет и под рукой - а что допускается?взрослым! спс
Вертаючись з Португалії минулого вересня я привіз 50 пляшок португальського вина та портвейну, а ще антикварний комод - ніхто ні на польському, ні на нашому боці ні слова не сказав.
Coronator 08.11.2016 21:16 пишет: Вертаючись з Португалії минулого вересня я привіз 50 пляшок португальського вина та портвейну, а ще антикварний комод - ніхто ні на польському, ні на нашому боці ні слова не сказав.
Coronator 08.11.2016 21:16 пишет: Вертаючись з Португалії минулого вересня я привіз 50 пляшок португальського вина та портвейну, а ще антикварний комод - ніхто ні на польському, ні на нашому боці ні слова не сказав.
И что сказали увидев количесво бутылок? Мне кажется что могут спокойно заявить мол везешь комимерческую партию.
И что сказали увидев количесво бутылок? Мне кажется что могут спокойно заявить мол везешь комимерческую партию.
Полякам взагалі фіолетово було, в машину навіть не заглядали. Наші також в багажник не лізли. Було це в розгар білого дня на одному з польсько-українських переходів.