не завів, хоча 5 річна така сама модель тестя завела, здав назад.)
в мене такий дизель 2 літра заводить на ура йому вже роки три , може Ви щось не те робили або не так заводили ну і дивлячись який двигун а так у басеуса е вже без акумулятора бустер на конденсаторах
Этот не берите, он с браком. А вообще многие пишут помогает
може партія бракована, бо в мене та товариша такий вже три роки, вчора якраз він заводив авто
Я джигулятора-копійку таким базеусом не завів.
Не именно тот в алло с браком, я им звонил, а так выбора то и нет пока, все разгребла,я в пятницу заказал, сегодня только позвонили базеуса нет но есть хоко, у базеуса макс пусковой 1000 там 400, почти одно и тоже))
Я джигулятора-копійку таким базеусом не завів.
от вчора як раз жигулятора і завели , з першого разу ні , з другого завели треба як тільки підключив і загорілася зелена лампочка то швиденько заводить, бо воно потім швидко відключається і треба заново підключати
А можна повний алгоритм як підключити і на яку лампочку дивитися? Вони там моргають.
А можна повний алгоритм як підключити і на яку лампочку дивитися? Вони там моргають.
накидуєш к рокодили потім підключаєш розьем до бустера і коли починає мигати зелена лампочка то швиденько заводиш
брав собі ось такий девайс . Запускав через нього автомобілі від 1.6 до 3 літрів з першого разу. Дуже крута штука. Брав коли була акція на нього)
Там же разъём уникальный, + - не перепутать?
накидуєш к рокодили потім підключаєш розьем до бустера і коли починає мигати зелена лампочка то швиденько заводиш
А, тобто спершу крокодили, а потім до бустера? Бо я навпаки робив Всунув у бустер, воно там щось поморгало, а потім на акум і крутити.
Вставляеш в сам бустер коннектор. Починають моргати лампочки почергово червона/зелена. Під'єднуєшь клеми до авто. Бустер "бачить" автомобільний аккумулятор і подає живлення. Починає постійно світитись зелена лампочка. Живлення він дає, лише 30 секунд. Потім починає піщати і знову моргати діодами. Тоді вже треба конектор від бустера від'єднувати і за необхідності знову під'єднувати. Але все залежить від типу коннектора. Вище описао про той, який не має кнопки запуску. Якщо на самому конекторі є кнопка, То тоді під'єнуємо конектор к бустеру, потім клеми до акума. І тоже вже треба натиснути кнопку на самому конекторі, щоб він подав напругу на 30 сек. І нюанс, для запуску авто, навіть в мануалі написано, треба, щоб заряд бустеру був більше ніж 50 відсотків. Я навіть більше раджу. Тоді, безпосередньо, дуже гарзно запускає.
А, тобто спершу крокодили, а потім до бустера? Бо я навпаки робив Всунув у бустер, воно там щось поморгало, а потім на акум і крутити.
та можна так і так головне поки блимає зелена лампочка заводити швиденько , можна коли все в зборі то просто накидудеш крокодили і швиденько заводили, вчора робили так, все в зборі накинули крокодили пробували завести з першого разу не вийшло то я відʼєднав ту частину що вставляється в бустер , потім знову підьеднав лампочка заблимала то і завелась вже
Вставляеш в сам бустер коннектор. Починають моргати лампочки почергово червона/зелена. Під'єднуєшь клеми до авто. Бустер "бачить" автомобільний аккумулятор і подає живлення. Починає постійно світитись зелена лампочка. Живлення він дає, лише 30 секунд. Потім починає піщати і знову моргати діодами. Тоді вже треба конектор від бустера від'єднувати і за необхідності знову під'єднувати. Але все залежить від типу коннектора. Вище описао про той, який не має кнопки запуску. Якщо на самому конекторі є кнопка, То тоді під'єнуємо конектор к бустеру, потім клеми до акума. І тоже вже треба натиснути кнопку на самому конекторі, щоб він подав напругу на 30 сек. І нюанс, для запуску авто, навіть в мануалі написано, треба, щоб заряд бустеру був більше ніж 50 відсотків. Я навіть більше раджу. Тоді, безпосередньо, дуже гарзно запускає.
о це вже точно описано а я по простому написав
брав собі ось такий девайс . Запускав через нього автомобілі від 1.6 до 3 літрів з першого разу. Дуже крута штука. Брав коли була акція на нього)
дніпро м то дуже дорого , мабуть краще взяти басеус на потужному конденсаторі без акумуляторів то думаю буде заводити теж добре але як кажуть інші краще мати акумулятор в гарному стані а бустер то на всяк випадок але річ потрібна