6-цилідровий бенз заводило, 6-цилідровий дизель не потягнуло. Але ж воно залежить ще і від того, як може допомогти свій власний акум машини.
Я джигулятора-копійку таким базеусом не завів.
6-цилідровий бенз заводило, 6-цилідровий дизель не потягнуло. Але ж воно залежить ще і від того, як може допомогти свій власний акум машини.
так там так і написано дизель до 2,5 літра, але е ще більш потужні басеуси і не тільки басеуси, але і коштують дорожче
Я джигулятора-копійку таким базеусом не завів.
В копендосе, как и у всего совка, в стоке стартер с прямым приводом (а не редукторынй, как уже давно делают), к тому же, и якорь, и статор у него обмоточные (новые на постоянных магнитах), в итоге жрет как сволочь, а эффективность никакая, особенно зимой, особенно, если еще опорные втулки подгулявшие. Потому и не завел. Я в 2014, кажется, купил бустер, так он дизель 1,7ТД вообще без аккумулятора заводил, хватило и на свечи накала и на запуск стартером.
То мабуть Вас надурили , а зробіть будь ласка фото самого бустера з двох сторін, я повернути можна? Чи олх як завжди на мороз падає а про ту насадку писали вище вона мало чим допоможе як що басеус не завів то та штука точно не заведе
То мабуть Вас надурили , а зробіть будь ласка фото самого бустера з двох сторін, я повернути можна? Чи олх як завжди на мороз падає а про ту насадку писали вище вона мало чим допоможе як що басеус не завів то та штука точно не заведе
Надурили, да, я и не забирал с новой почты) новый базеус 3550/1000))
В Одессе на олх))) в магазах нет Удивило что объем 3350 на офф сайтах нет) но ао виду новый, заводской А общем лучше искать где зарядить акб)))
ото Вам і олх, хоч повернули? В мене такий https://rozetka.com.ua/ua/467813459/p467813459/ а яка ж ціна була? Бустер звісно потрібен на всяк випадок ну і зарядне теж потрібне що б зарядити авто а так можна попросити друзів що б прикурити в кого е дроти або краще самому мати дроти
Я перед морозами позаряджав всі акуми на машинах. Поки заводять добре. Це я вже кулька років взяв за головне правило. В міських умовах акум не встигає повністю дозарядитися, тому підзарядка раз на 3-6 місяців в мене вважається обов'язковою. На бустери дивився вже кілька разів, але якщо якісний, то заради запустити когось мати девайс за кілька тисяч - таке собі задоволення. А подещевше - навіть не забирав після огляду на новій пошті. Останній на 90000 з компресором... Компресор з пачку цигарок, сам бустер - 350грам!!!
[... В міських умовах акум не встигає повністю дозарядитися, тому підзарядка раз на 3-6 місяців в мене вважається обов'язковою....
Ніколи, ні в яких умовах не зарадить генератор аккумулятор на 100%
Надурили, да, я и не забирал с новой почты) новый базеус 3550/1000))
ну це вже добре, на Алі можна замовити або в розетці наприклад купити якщо ще потрібно, е басеус на конденсаторах але він дорогий