Люди ви шо смієтесь? Ви хочете сказати що в ту бздюльку помістився акум 6000мА 100С, компресор та пара перетворювачів/контролерів? Я з такими батареями працюю вже років 25.
на днях колежанка завела автомобіль від бустера baseus, позиченого у колеги. збираеться собі купити. я подивився. мені сподобался модель цього виробника 4в1 з компресором. така річ дійсно цікава, щоб не тримати в автомобілі купу гаджетів. ціна 2600 грн
де Ти такі ціни знаходиш? Знову на олх? Давай модель , посилання в студію бо басеус 4 в 1 на Алі 129$ коштує
просто погугліть, останнім часом тут купити дешевше ніж на алі. тому що продавці кудупуть не на алі
+1 зараз спочатку дивлюсь на алі, потім на пром та лох і майже завжди знаходжу швидше і дешевше тут. Не все, але за останній місяць 5/5 що я раніше би замовив на алі, взяв локально.
http://youtu.be/nyjM38bUKeY в коментах Два роки валявся, максимум як копресор використав 2-3рази, а сьогодні виручив
так він мабуть для мопеда заводити треба брати мінімум 10000 тис а краще 12000 або 20000 , дивлячись який двигун, навіть на Алі не бачу на 6000 тисяч а на 10000 від 57$, то шо вони на промі пишуть в описі я не вірю що він заведе дизель 2,5 літра а бензин 3,5 літра бо написано до 4 літрів і навіть на фото нема крокодилів то викинуті гроші дивиться на Алі або тут на 10000, ось для прикладу https://prom.ua/ua/p1943504789-puskovoe-zaryadnoe-baseus.html
так він мабуть для мопеда заводити треба брати мінімум 10000 тис а краще 12000 або 20000 , дивлячись який двигун, навіть на Алі не бачу на 6000 тисяч а на 10000 від 57$, то шо вони на промі пишуть в описі я не вірю що він заведе дизель 2,5 літра а бензин 3,5 літра бо написано до 4 літрів і навіть на фото нема крокодилів то викинуті гроші дивиться на Алі або тут на 10000, ось для прикладу https://prom.ua/ua/p1943504789-puskovoe-zaryadnoe-baseus.html
крокодили є. почитав відгуки . заявлені функції виконує, автомобіль заводить, шини качає. мені заводити малообемний двигун 1.6. думаю справиться.
крокодили є. почитав відгуки . заявлені функції виконує, автомобіль заводить, шини качає. мені заводити малообемний двигун 1.6. думаю справиться.
ну на 1,6 мабуть хватить, потім розкажете як він в роботі, дякую
Емкость как таковая для заводки не нужна, нужен пусковой ток. 300А на протяжении 5 секунд это всего-навсего 25Вт*ч, или 6800мАч. Этого более чем достаточно чтоб запустить практически любую пузотерку. Запуск обычно происходит быстрее, если авто исправно и ток только в момент страта большой. Короче, не нужна там большая емкость, если это не бегемот 8 цилиндровый в минус 20.
Сробив для себе висновок, що мені бустер дійсно не потрібен.
Бустер - это как любая другая вещь, кому-то нужна, кому-то нет, почему тебе должны доказывать, что он тебе нужен? Это точно так же, как куча людей без мультиметра живет и ничего, а ты без него - как без рук
Я бустер купил когда у меня машина стояла на стоянке за 3км от дома, а ездил я редко. В кармане запасной акум не принесешь, потому купил бустер, свою стоимость он отработал с лихвой за все время. Жил бы я в частном доме или с гаражом рядом - у меня бы просто аккум на зарядке висел постоянно.
Кстати, последний раз, когда бустер помог был пару лет назад: сел в авто, завел как обычно, приехал в новус, скупился, выхожу а завести уже не могу, все тухнет. Акум резко умер (закоротила банка). Скатался домой на прокатном самокате (гусары, молчать) за бустером и завелся.
на самокат мабуть витратив більше грошей чим би дав комусь грошей на парковці що б прикурили або взагалі не взяли б грошей с Тебе
А ты с чего решил, что я не спрашивал на парковке? К сожалению, это было уже поздно, людей не было, одного спросил, он отморозился, втроой съехал, что нет проводов, я говорю - та у меня есть, он сказал, что спешит )) Ждать хз сколько пока кто-то еще появится у меня желания не было, а самокат стоял рядом при входе в магазин. Кошмар, потратил целых 40 грн, это ж можно было 4 раза на маршрутке скататься. Умные такие все я, прям не могу
...
Бустер - это как любая другая вещь, кому-то нужна, кому-то нет, почему тебе должны доказывать, что он тебе нужен? Это точно так же, как куча людей без мультиметра живет и ничего, а ты без него - как без рук
Я бустер купил когда у меня машина стояла на стоянке за 3км от дома, а ездил я редко. В кармане запасной акум не принесешь, потому купил бустер, свою стоимость он отработал с лихвой за все время. Жил бы я в частном доме или с гаражом рядом - у меня бы просто аккум на зарядке висел постоянно.
Кстати, последний раз, когда бустер помог был пару лет назад: сел в авто, завел как обычно, приехал в новус, скупился, выхожу а завести уже не могу, все тухнет. Акум резко умер (закоротила банка). Скатался домой на прокатном самокате (гусары, молчать) за бустером и завелся.
на самокат мабуть витратив більше грошей чим би дав комусь грошей на парковці що б прикурили або взагалі не взяли б грошей с Тебе
А ты с чего решил, что я не спрашивал на парковке? К сожалению, это было уже поздно, людей не было, одного спросил, он отморозился, втроой съехал, что нет проводов, я говорю - та у меня есть, он сказал, что спешит )) Ждать хз сколько пока кто-то еще появится у меня желания не было, а самокат стоял рядом при входе в магазин. Кошмар, потратил целых 40 грн, это ж можно было 4 раза на маршрутке скататься. Умные такие все я, прям не могу
ну Ти ж не сказав що це було пізно і людей практично не було а ті хто був жлоби
...
Это не касалось темы использования бустера. Или список покупок из новуса тоже надо было предоставить?
Или список покупок из новуса тоже надо было предоставить?
а що, ми б зацінили рентабельність поїздки до Новуса, порахували пальне, амортизацію, порівняли ціни новуса і магазинчика поруч з житлом...
Цікаво, а є тут такі, хто те ж би відмовив прикуритися? З різних причин
[цитата="GreenMile 29.01.2026 21:49 . Кошмар, потратил целых 40 грн, это ж можно было 4 раза на маршрутке скататься. Умные такие все я, прям не могу
Маршрутка 15 грн..
Далее. Не от каждой машины можно прикурить. На доноре может сгореть комп. Даже если на ней вынуть ключ зажигания, а прикурить надо все же от заведенной..
Поэтому сегодня бустер вполне себе полезен. Да и компактнее мотка проводов.
...
Это не касалось темы использования бустера. Или список покупок из новуса тоже надо было предоставить?
та ні недавно Товариш заглох десь недалеко від дому то поїхав та і завів його бустером і все добре
Или список покупок из новуса тоже надо было предоставить?
а що, ми б зацінили рентабельність поїздки до Новуса, порахували пальне, амортизацію, порівняли ціни новуса і магазинчика поруч з житлом...
Цікаво, а є тут такі, хто те ж би відмовив прикуритися? З різних причин
Я не відмовляю - бо знаю як це робити правильно та безпечно для авто. Дружині сказав - що краще без мене не треба