е на сайті, знайшов, вживу в магазині на теремках, якщо е в наявності , вчора були
на оф.сайті та й на розетці - немає в наявності...подивився єдиний відгук на розетці...якийсь він супееречливий ++: чувак пише, щот спокійно завів 5,7л бенз...але, з першого ж разу відгорів черв провод
тому краще брати baseus з нормальними відгуками.
яку саме модель baseus?
...
на оф.сайті та й на розетці - немає в наявності...подивився єдиний відгук на розетці...якийсь він супееречливий ++: чувак пише, щот спокійно завів 5,7л бенз...але, з першого ж разу відгорів черв провод
Дяк. Посилання зберіг, але буду шукати де подивитись вживу. Мене дивує що сайти прокрафта про цей девайс не в курсі
е на сайті, знайшов, вживу в магазині на теремках, якщо е в наявності , вчора були
ну в Тебе не 5,7 тому думаю все буде заводити а на розетці е попередня модель за 2130 грн
це на скільки міліампер ? Щось не бачу таку ціну
Там же ссылка есть. На 12 000 мАч. И цена сейчас 5 800, по той же ссылке. У меня такой же )) Но брал за не 5 800, вроде 2 800 отдавал за красный.
Там же ссылка есть. На 12 000 мАч. И цена сейчас 5 800, по той же ссылке. У меня такой же )) Но брал за не 5 800, вроде 2 800 отдавал за красный.
цена на скрине 21 года Пусковое устройство (бустер) Baseus Super Energy Pro Car Jump Starter Red 12 000 мАч (CRJS03-09) саморазряд кстати минимальный.
...
ну в Тебе не 5,7 тому думаю все буде заводити а на розетці е попередня модель за 2130 грн
подивився відеоогляд 3-х моделей...виглядає все дуже ок, враховуючи помірну вартість та 3 р. гарантії...лишилося знайти, де реально є в наявності...
ну посилання за 5800 я бачив я думав що на фото ціна за яку купляли зараз, на Алі на 10000 тис від 57$
...
подивився відеоогляд 3-х моделей...виглядає все дуже ок, враховуючи помірну вартість та 3 р. гарантії...лишилося знайти, де реально є в наявності...
вечором відпишу як мені відпишуть якщо буде то завтра зможу заїхати та купити тобі
Кому треба продам свій басеус на 12000 тис, думав на 10000 тис, знайшов коробку виявилося на 12000 в використанні був разів 5, собі замовим на 20000 тис, звертайтесь в приват
А 10 раза на 4 хватает крутануть? Заранее благодарен
тут я Вам точно не підкажу, мабуть о ем двигуна має значення, можу дати перевірите на скільки разів вистачить
В инструкции советуют, что заряд должен быть выше 50%. Если будет 100%, то покрутит.