autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Выбор Автономного пуско-зарядного устройства (бустер) (11/11)

igg 1
V.I.P **
61 год (40 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Вибір Автоном-го пуско-зарядного пристою (бустер) [Re: egorka]
      13 марта 2026 в 16:56 Гілками

egorka 05.03.2026 20:47 пишет:

igg 05.03.2026 17:59 пишет:

egorka 05.03.2026 16:55 пишет:

В ответ на:

...

а навіщо Тобі той ноунейм, якщо до Тебе їде басеус, чи вже приіхав, ну і акумулятор звісно треба міняти якщо він вже помирає від відкритих дверей

Так цей ноунейм цспішно перевірений, працює. А Басеус, що я замовив на алі, десь застряг (та довго не трекається)...й не факт, що його дочекаюся.

мені спочатку писало що доставка 15 квітня але вже приіхав тиждень тому десь то почекай

Таки приїхав мій Басеус, а вже сьогодні довелося його розчехлити та випробувати на ділі, бо знову висадився акум після півгодини з відчиненими дверями

Випробування пройшло успішно, запустився 2,5 бенз дигун з півоберту На табло перед пуском було 88% заряду...після запуску залишилося 80%.

Подивимось, на скільки його вистачить...бо почитав відгуки на ютюбах - капець, краще би не читав , аби читав перед тим як купити то не купив би точно ...краще прокрафт з 3-річною гарантією, спокійніше на душі було б)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
продавець прохолоди **
54 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Вибір Автоном-го пуско-зарядного пристою (бустер) [Re: igg]
      13 марта 2026 в 22:05 Гілками

igg 13.03.2026 16:56 пишет:

igg 05.03.2026 17:59 пишет:

В ответ на:

...

Так цей ноунейм цспішно перевірений, працює. А Басеус, що я замовив на алі, десь застряг (та довго не трекається)...й не факт, що його дочекаюся.

мені спочатку писало що доставка 15 квітня але вже приіхав тиждень тому десь то почекай

Таки приїхав мій Басеус, а вже сьогодні довелося його розчехлити та випробувати на ділі, бо знову висадився акум після півгодини з відчиненими дверями

Випробування пройшло успішно, запустився 2,5 бенз дигун з півоберту На табло перед пуском було 88% заряду...після запуску залишилося 80%.

Подивимось, на скільки його вистачить...бо почитав відгуки на ютюбах - капець, краще би не читав , аби читав перед тим як купити то не купив би точно ...краще прокрафт з 3-річною гарантією, спокійніше на душі було б)

продай та купи прокрафт в мене басеус на 12000 тисяч був то проблем не було продав тут на форумі, покупець щось там поміряв каже все добре, пробував щось заводити то каже все заводить

igg 1
V.I.P **
61 год (40 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Вибір Автоном-го пуско-зарядного пристою (бустер) [Re: egorka]
      13 марта 2026 в 22:54 Гілками

egorka 13.03.2026 22:05 пишет:

В ответ на:

...

продай та купи прокрафт в мене басеус на 12000 тисяч був то проблем не було продав тут на форумі, покупець щось там поміряв каже все добре, пробував щось заводити то каже все заводить

та ні, вже самому цікаво, наскільки його вистачить

продавець прохолоди **
54 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Вибір Автоном-го пуско-зарядного пристою (бустер) [Re: igg]
      14 марта 2026 в 12:36 Гілками

igg 13.03.2026 22:54 пишет:

egorka 13.03.2026 22:05 пишет:

В ответ на:

...

та ні, вже самому цікаво, наскільки його вистачить

ну все будемо спостерігати

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
3 користувачів і 289 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 9215

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія