Пухлина знаходитися під пахвою і вона великого розміру. Якщо не брати до уваги пухлину, то всі органи функціонують відмінно. По прогнозам лікарів пухлина з часом може сама вийти. Однак цього часу не має, бо гемоглобін дуже падає і зараз на рівні 47. Вже робили переливання крові для його підвищення, однак за 10 днів він падає знов до позначки 40. Лісодо - звертались на самому початку. Брали багато пунцій чим спровокували ріст пухлини. Оберіг стабілізує стан по крові, але відмовляються робити операцію.
а там до кого звертатись ? один хірург з якоїсь державної профільної лікарні, коли побачив розмір - боявся доторкнутися до неї щоб оглянути. мені потрібні конкретні контакти хірурга, який розуміється в цьому дуууууже добре.
ТуттиФрутти 13.12.2016 18:17 пишет: Пухлина знаходитися під пахвою і вона великого розміру. Якщо не брати до уваги пухлину, то всі органи функціонують відмінно. По прогнозам лікарів пухлина з часом може сама вийти. Однак цього часу не має, бо гемоглобін дуже падає і зараз на рівні 47. Вже робили переливання крові для його підвищення, однак за 10 днів він падає знов до позначки 40. Лісодо - звертались на самому початку. Брали багато пунцій чим спровокували ріст пухлини. Оберіг стабілізує стан по крові, але відмовляються робити операцію.
Ех, що ж ви голками лазите, куди не треба. Хірурга знаю хіба львівського, Ференц Андрій Зеновієвич, обласний онкоцентр на Гашека. Телефон, якщо треба, дам в приват. ПЕТ КТ для виявлення онкології органів (метастази) краще зробити в Феофанії. Або в лісод, тільки там в рази дорожче (минулого року 20000 проти 6000 в феофанії). В інших місцях в Україні не робіть, є причини. Чи на підставі чого ви вважаєте, що з іншими органами все гаразд? Якщо буде показана хімія, то останні винаходи - Вемурафеніб (Зелбораф) + Кобіметиніб. Ціна захмарна, але якщо буде потрібно, дам інформацію, як спробувати потрапити на безкоштовну програму (не в Україні, на жаль). Є ще кейтруда, опдіво, ще деякі, більш специфічні і токсичні. Але це ізраїль або штати, якщо без громадянства, ніяких грошей не вистачить. Крім хірургічної операції, якщо її чомусь не можна робити, є опромінення, такі штуки, як цибер-кнайф, гамма-кнайф. Тобто, опромінюється конкретно пухлина, а не все тіло, і один раз. Тому і називають цифровий ніж. Але, знову ж, не в Україні. Найближче - Варшава, онкоцентр на Урсинові (вул. Рентгена, 5), там найдешевше ця процедура, порядка 4000 доларів. Якщо нема польської страхівки. Або CyberKnife, чи GammaKnife, медичні центри, офіційно в них дорожче, але можна поторгуватись. Хоча Гамма ні, забув, вони тільки полякам по страхівці роблять. По меланомі - відділення черняков (мел. по польськи), завідувач проф. Петр Рутковський (той, що на Урсинуві). Що ще може бути потрібно? Тест на мутацію гену BRAF. Можна через лісод за гроші, можна через представництво швейцарської фірми Рош в Києві, безкоштовно було. Або, знову ж, у Варшаві. Якщо ще якась інформація потрібна, звертайтесь.
с у к и , інших слів немає ....7 пунцій за 4 місяці !!!!!!!!!! і головне, що я чула погані відгуки про ЛІСОД, але моєї думки не питали. Лізти зі своїми тарганами та почутими чутками без прохання про пораду не хотіла. Тепер шкодую - треба було таки лізти, напевно.
ТуттиФрутти 13.12.2016 18:17 пишет: Пухлина знаходитися під пахвою і вона великого розміру. Якщо не брати до уваги пухлину, то всі органи функціонують відмінно. По прогнозам лікарів пухлина з часом може сама вийти. Однак цього часу не має, бо гемоглобін дуже падає і зараз на рівні 47. Вже робили переливання крові для його підвищення, однак за 10 днів він падає знов до позначки 40. Лісодо - звертались на самому початку. Брали багато пунцій чим спровокували ріст пухлини. Оберіг стабілізує стан по крові, але відмовляються робити операцію.
Сорри. Но это, ИМХО - какой-то очередной троллинг от ТСа....
Органы, типа, в порядке, но гемоглобин 47.... Говорят что сама выйдет.... Меланома???? Кто говорит?Какие хирурги? Такой ответ хирург может дать. Только если перед ним стоит неадекват, которому объяснять что-то бесполезно... Много пункций.... А диагноз на каком оснвании ставили? патогистологический? На койфейной гуще гадали или препарат смотрели? Или меланома - это предположение???? Какой нахрен хирург при 47 гемоглобине при меланоме? Место на кладбище надо искать, чтобы не ездить на могилу далеко.... А, может причина есть, почему Обериг отказывается оперировать? Может там опухоль уже в артерию проросла и операция - заведомая интраоперационная смерть? Или абсолютно очевидно, что операция не спасет жизнь и поэтому не хотят делать? Поздно уже оперировать. И просто дают возможность спокойно умереть...
с у к и , інших слів немає ....7 пунцій за 4 місяці !!!!!!!!!! і головне, що я чула погані відгуки про ЛІСОД, але моєї думки не питали. Лізти зі своїми тарганами та почутими чутками без прохання про пораду не хотіла. Тепер шкодую - треба було таки лізти, напевно.
Сорри. Но это, ИМХО - какой-то очередной троллинг от ТСа....
Органы, типа, в порядке, но гемоглобин 47.... Говорят что сама выйдет.... Меланома???? Кто говорит?Какие хирурги? Такой ответ хирург может дать. Только если перед ним стоит неадекват, которому объяснять что-то бесполезно... Много пункций.... А диагноз на каком оснвании ставили? патогистологический? На койфейной гуще гадали или препарат смотрели? Или меланома - это предположение???? Какой нахрен хирург при 47 гемоглобине при меланоме? Место на кладбище надо искать, чтобы не ездить на могилу далеко.... А, может причина есть, почему Обериг отказывается оперировать? Может там опухоль уже в артерию проросла и операция - заведомая интраоперационная смерть? Или абсолютно очевидно, что операция не спасет жизнь и поэтому не хотят делать? Поздно уже оперировать. И просто дают возможность спокойно умереть...
В общем - очередной бред....
інколи імхо таки варто притримати при собі. Писала зі слів найближчих рідних, які вважають, що немає метастазів оскільки на узд все чудово (як на мене, то це невірне припущення), а гемоглобін з'їдає меланома. Рак стовідсотков ніхто прогнозувати не може. І бувають випадки, що ті, кому лікарі казали (але коректно, на відміну від доктора бе) шукати місце на кладовищі живуть і при цьому якісно живуть трьох років (знаю таку людину особисто). Тому, якщо є хоч найменший шанс на одужання і якщо у самого хворого є бажання боротись до останнього, то потрібно це робити. Вони робили вакцинацію для того, щоб меланома капсулювалась (наче так). Лікар, що проводив вакцинацію вважає, що меланома вже у капсулі і оперуватись можна. Якщо є що сказати по суті і в коректній формі - буду вдячна. Якщо хочеться позмагатися у "красномовстві", то є тема у Пивнушці, ну і в Курилці (все одно їх переплили, і скрізь коментують ТС )