дак я поставив на тотал менше півтора у першому таймі, шо ж вони так у обороні погано грають
я звичайно радий за німців, але цей Клозе просрав мені ще один мега експрес. Як забили хоча ? По ділу чи лопух був ? Відчуваю що прийдеться сьогодні знімати стрес
я звичайно радий за німців, але цей Клозе просрав мені ще один мега експрес. Як забили хоча ? По ділу чи лопух був ? Відчуваю що прийдеться сьогодні знімати стрес
я радіво слухаю тому не знаю як там грають чи німці такі грні, чи це Еквадор так сиплеться але я замітив, що в період Чемпіонату пиво в магазинах на полицях не залежується
О, точно !!!
У мене ж є радіо !!!
але я замітив, що в період Чемпіонату пиво в магазинах на полицях не залежується
безсумнівно
Клозе кросавчег
а коментатор жже, віджигає, таких перлів давно не чув
правила порушують частіше, тому футболісти Коста-Ріки атакували (с) С. Дерепа начебто
правила порушують частіше, тому футболісти Коста-Ріки атакували (с) С. Дерепа начебто
дурепа камментирует? господи, кто же его пустил?
ще один перл "знесли форварда, і тому хтось має бити штрафний. В ролі форварда виступає ХХХХХ" "Леман будує стінку. В ній ще двоє футболітів втерлися"
Німеччина 3:0 Еквадор (прогнозовано) Польща 2:1 Коста-Ріка (теж прогнозовано, але поляки могли і не пропускати)