Замовляє товар і не забирає його на пошті. На дзвінки не відповідає - морозится. Поподалово на доставку та ще треба робить самому повернення. Іван Страшкуліч Львівська обл. с. Турка 0952026321 Якщо шось йому відправляти беріть передоплату
Олх доставка, відправив. Прийшли, забрали, гроші капнули на карту. Я вже забув за посилку і тут приходить назад. Отримав Через день повідомлення в вайбер - я посилку повернула легким поверненням, поверніть кошти. Посилку не можна було оглянути у відділенні (річ дуже невеликого розміру), прийшла додому, не сподобалось і повернула. Якось дивно. Може бути шахрай і я зараз поверну їй на карту кошти, а потім ще й олх якось їй поверне. І що це взагалі таке? Як на НП не можна відкрити посилку? Кажу, так можна було просто кинуть гроші на карту і потім вимагати повернення
Ну то треба було в НП розпитати, що це за таке "легке повернення" І вовки ситі і вівці цілі
Є таке. Я відправив до Рівного інвертор на ремонт (тобто не ОЛХ-доставка).Майстер за добу все зробив і відправив мені його як повернення- за зворотній шлях я нічого не платив