там скорее не СбИ а Лацио годов так 99 или 00 био тренер похож на Эриксона и есть парочка негров
А еще - это реклама...
А еще итальянцы, суки, Господа нашего убили... И давали пить уксус!
Да, но во всем виноваты евреи...
2:0 а хули
Перед 14-м июня, я помню, тоже был наплыв оптимистических прогнозов... Италия - НАМНОГО сильнее сыроедов... ОТДАЙТЕ ДАНЬ УВАЖЕНИЯ СОПЕРНИКУ, НЕ ТО СЛУЧИЦЦО БЕДА!!
Перед 14-м июня, я помню, тоже был наплыв оптимистических прогнозов... Италия - НАМНОГО сильнее сыроедов... ОТДАЙТЕ ДАНЬ УВАЖЕНИЯ СОПЕРНИКУ, НЕ ТО СЛУЧИЦЦО БЕДА!!
не, дань мы себе заберем, чем не татары
макаронники тоже ребята не подарок, но надо же нам как-то поднимать боевой дух НАЦИИ, а "любi друзi"?
и тут голосом Левитана: ВРАГ БУДЕТ РАЗБИТ! ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!!
Хотів написати, що зараз прийде наш місцевий шаман sauron і покаже шо по чому, а він уже тут як тут
нізззззя тут прогнозів прямих давати
ІТАЛІЯ ? : ? УКРАЇНА
П.С.: ох і важко нам буде в півфіналі
так не чесно!
А шо я ???
Я тут ні до чого
Хотів написати, що зараз прийде наш місцевий шаман sauron і покаже шо по чому, а він уже тут як тут
Я усегда на чеку!
П.С.: ох і важко нам буде в півфіналі
Провокацiя!!!
"Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.
Приспів: Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду"
«Viva Україно!»
І Зелене поле, синьо-жовті прапори Сьогодні у моді наші кольори Вже позаду час невдач Відсвяткуймо разом кожен м’яч!
Viva, Україно!
ІІ Так, нас били, нас ламали Знову й знову ми вставали Той, хто з неба, дай нам шанс Збірної немає кращої за нас!
Viva, Україно!
ІІІ Час нам стати номером один Найсильнішою з усіх країн Радій, Україно! Супернику, плач! Відсвяткуймо разом кожен м’яч