Ладно мужики, что бы не катать бочку друг на друга могу рассказать в что я мутил с карбом если на счет вопроса Александра на счет второй и резина горела, то могу сказать, что в пинципе так и есть. Кому интересно с радостью поделюсь своими знаниями пишите на serduk@cbsd.donetsk.ua пообщаемся! в кратце повторюсь два топл, по 92, два возд. 1-я кам,165 вторая 145. двигатель да действительно 1,2 и вы считаете что при таких скоростях и пробеге (писал про Крым) большой расход? Плиз не оставте без внимания .Кстати есть еще один вариант настройки карба будет около 45 литров на сотню при 100 на двигло 1,2 могу поделится! Сенкс заранее всем откликнувшимся!!
в поездке в Крым и обратно (пассажир + багаж) средний расход составил 5,6 л/100. Скорости были 100-120 км/ч и вдобавок поездил по горам. Так что много или мало у тебя считай сам...
-->
что 1.2 жрет сама по себе ИМХО достаточно много, поетому и отношение такое.
Мое ИМХО, что при таких скоростях и пробеге (писал про Крым) расход действительно большой, но это не о тебе конкретно, а о 1.2 машинах.
А про настройки карба - так тут у кучи народа стоят полированные малые диффузоры, измененные жиклеры и толкатели ускорительного насоса, спортивные кастрюли и другая лабуда... -->
В мене двигун 1.3 так що стосовно твоєї теорії тільки встигай нафту заливати
Так от, по місту 7.5 (взимку до 8) а по трасі 6.5 (при швидкостях 120). і мене він влаштовує. Переключаюся на 25-50-75-100, при обгонах переважно на передачу вниз. Люблю поганятися з хорошими машинками наввипередки (як і кожен нормальний Тавроїздун)
Малоих витрат можна досягти простим економічним стилем, без глибокого "тюнінгу". Те задушування двигуна може вилізти боком, адже насправді ти примусово зменшуєш його потужність і коли дійсно треба буде "рванути", скажімо від трамваю без гальм, якраз отих кількох коней що жеруть 100 грам (чи літру) нафти може не вистачити
він більш оборотистий, а виходячи з максималки 160 то допустимо і 40-80-120-160 (коли дуже-дуже хочеться) трахометра теж немаю, але хороший двигун і без нього чути
не хотіла іти дивитись ні на які древності - покажи їй як львів`яни паркуються посеред дороги і все тут Ну а що можна зробити, коли трамвайна колія не дає запаркуватись біля тротуару? А посеред дороги купа місця! І ще приємно спостерігати, як кияни дружно вистроюються перед слітлофором за запаркованими автомобілями
коли я служив, ми заблукали на ЗІЛу старому (127мому?, забув) здорова така дура з рогами спереду і великою будкою радіостанції, водій молдаван ледь не посивів, як раз через трамваї та легкові що з під рогів вискакували