т.е. ты хочешь сказать, что "дорога" и "уступить дорогу" - это одно и то же, дело только в переводе?
Совсем плохо от попкорна Я говорю, что у нас "второстепенная дорога" и "дать дорогу" - это одно и тоже. В переводе - Yield. А про главную я и не упоминал - это тебе от колы мерешится. Завязывай!
На Т-подібних перехрестях, що утворені двома дорогами з покриттям або двома дорогами без покриття, водій транспортного засобу, який наближається до перехрестя по прямій дорозі, має перевагу в русі перед транспортними засобами, які наближаються по прилягаючій дорозі, якщо інший порядок руху не визначено знаками пріоритету.
так это ж вроде тот случай? получается магнитогорская уступает? шото запутался вообще
та знаки там нужны и проблем не будет.
та знаки там нужны и проблем не будет.
У комунальному підприємстві «Київдорсервіс» опрацьовано Ваше звернення до КБУ «Контактний центр міста Києва» від 01.03.17 № Ш-2719/1 стосовно встановлення знаків пріоритету проїзду перехрестя вул. Магнітогорська – вул. Віскозна – пров. Г.Хоткевича. Інформуємо, що відповідно до пункту 16.13 Правил дорожнього руху України, на перехресті рівнозначних доріг водій нерейкового засобу зобов’язаний дати дорогу транспортним засобам, що наближаються праворуч. Враховуючи викладене, на внесення змін в існуючу організацію дорожнього руху на вказаному перехресті підстав немає. Контроль за дотриманням Правил дорожнього руху його учасниками покладено на поліцію.
Контроль за дотриманням Правил дорожнього руху його учасниками покладено на поліцію.
А поліцією покладено на контроль за дотриманням Правил дорожнього руху його учасниками.
вижу наличие 2 и оба друг друга стоят..
Проезжал там вчера. Знаков нет. Большинство едет как автор. Я ехал со стороны Ашана, поэтому у меня главная и правый поворот. Но всё равно стрёмно.