В моїй Моні виліз ще один косяк після ДТП. Правий перелній підшипник загудів так, що вже напрягає. Exist.ua продає тільки в зборі зі ступицею http://exist.ua/price.aspx?pid=68E06710&sr=108 Якось не хочеться платити 3500 грн за оригінал. Питання: 1. Чи можна замінити сам підшипник, а ступицю залишити? 2. Поможіть підібрати код самого підшипника, щоб без ступиці на моє авто. 3. Якщо це не можливо, що із дешевого китайського можна ставити: BTA, JP Group, NTI, Febest, GSP?
1. Лучше так не делать. 2. Если подбирать, то только на СТО вынимать старый и мерять его, но см. п.1 3. Китайское ставить нельзя. Самое дешевое, что можно попробовать это Optimal, он там выводиться среди аналогов. Есть большая вероятность, что внутри будет лежать подшипник SKF, а это и есть то, что ставилось в оригинале.
1. Лучше так не делать. 2. Если подбирать, то только на СТО вынимать старый и мерять его, но см. п.1 3. Китайское ставить нельзя. Самое дешевое, что можно попробовать это Optimal, он там выводиться среди аналогов. Есть большая вероятность, что внутри будет лежать подшипник SKF, а это и есть то, что ставилось в оригинале.
ставил на свой мондео, 10 тыс. уже вроде нормально
SKF коштує на екстазі 4500, на штуку дорожче оригіналу від Ford. Якось не віриться, що в Оптімал можуть помилитись і поставити оригінал. Продавці кажуть, що підшипник не міняється через те що в цій стопиці стоїть датчик АБС, типу завальцований, тому він в зборі. Може його стось все ж вміє замінити. Можна було б купити кращий підшипник і не міняти всю ступицю. А чому китайський ставить нєльзя? Хто має досвід, наприклад, китайського Optimal?
SKF коштує на екстазі 4500, на штуку дорожче оригіналу від Ford. Якось не віриться, що в Оптімал можуть помилитись і поставити оригінал.
Я покупал на свой Мондео Оптимал, внутри была коробка Рувиль, а в ней коробка с СКФ (матрешка) Оптимал я купил тогда за 900 грн, оригинал стоил 2300, СКФ был где-то 1800. Но я был точно уверен, что в Оптимале лежит именно СКФ, как будет в вашем случае не знаю, потому и написал, что вероятно есть. Почему такой разброс цен? Ну от жадности может зависит, или он партии, от цены закупки, доставки, да что угодно.
Я теж дивлюсь в сторону Optimal. Сьогодні 1854 грн. Просто хочу себе заспокоїти хорошими відгуками про якість цього виробника.
Я теж дивлюсь в сторону Optimal. Сьогодні 1854 грн. Просто хочу себе заспокоїти хорошими відгуками про якість цього виробника.
Оптимал это не производитель, а упаковщик, т.е. они просто пакуют в коробки запчасти разных брендов-производителей. Могут упаковать как оригинал, так и что-то попроще.
Ви Оптімал поставили?
я гребу, купил коробку оптимал да и все, не смотрел на подшипнике
там подшипник-ступица подшипник отдельно не меняется ...
оптимал 1600 ... хотя неизвестно сколько проходит и где сделан и что лежит внутри , попадались ина, тимкен, скф, и т.д. =)
из тех брендов что знаю - SNR 2500 остальные просто не знаю форд оригинал 3400
ВТА это китай под польским брендом
Дякую всім, все ж схиляюсь до Optimal. Але не розумію що воно таке. Сайт німецький, але місце виробництва приховують. Одні пишуть, що пакувальник, але не виробник, інші пишуть, що виробник, але ніхто не знає в якій країні, і чому вони продають матрьошки в своїх коробках. Схоже кацапи:)
Дякую всім, все ж схиляюсь до Optimal.
Самое достойное предложение на сегодня
Дякую всім, все ж схиляюсь до Optimal.
Самое достойное предложение на сегодня
Шара! надо брать
Пропозиція гарна, тільки де ви такі ціни бачили? Киньте, будь-ласка лінк. Можна в приват.
Optimal брати не можна, загудів відразу. Встановив сьогодні SNR. На самому Підшипнику написано FAG, made in Slovakia. Класна якість.
Optimal брати не можна, загудів відразу. Встановив сьогодні SNR. На самому Підшипнику написано FAG, made in Slovakia. Класна якість.