Харьковский мусор "...Віталік. Лісінський. Це співробітник батальйону Поліції Харків. Чи служив Віталік в Беркуті ми скоро дізнаємось. Нинішній "Харків" більш ніж на овердофіга складається з беркутні. Ще Віталій був в 2015 у ригівській партії "наш край". Віталій сховав свій жетон. Як і його колеги. А все тому, що пару годин тому він затягнув і побив пасажира авто на посту в Пісочині під Харковом. Виникла сварка під час огляду автомобіля. Людину затягнули в пост, закрились там і били в живіт та пах, душили, вибивали телефон. В машині так нічого і не знайшли. Зараз пасажира будуть госпіталізувати. Антон Геращенко - представлення на медаль готувати будете ? )" По информации Романа Синицина. https://www.facebook.com/romabra?hc_ref=NEWSFEED
Лучше поздно, чем никогда.
Виникла сварка під час огляду автомобіля.
Поток сознания, но, похоже, суть вот в этом: почему "виникла сварка під час огляду автомобіля"?
...
Ваще-то это тротуар. Штраф - 255 грн.
А я о чем, когда Вас будут бить на таком тротуаре, и на него заедет полицейский, что бы Вам помочь, обязательно укажите, что бы он себя оштрафовал на 255 грн! Ну или бы припарковался бы в километре на парковке, по всем правилам, ну а потом бы пришел бы к Вам на помощь, если бы она еще Вам нужна была!
он там сидит телефончик читает
А мне вот кажется что на фото он тебе средний палец правой руки показывает
-
-
Жалко что нельзя лайкнуть П.с. "муральщики" обрисовали машину мою продающуюся, в том числе и данным словом. Благодарен им за это
Для общей информации. Четыре года жил в ЕС (проехал около 50 тыс. км.) - одна остановка, 0 штрафов.
Три года в США (проехал около 100 тыс. км.) - 2 остановки, 1 предупреждение без штрафа (ворнинг, который даже в базу не попадает).
Езжу почти без нарушений, но иногда превышаю немного.
До этого пять лет водительского стажа в Украине (около 70 тыс. км.) - около 50 остановок, примерно 20 штрафов, 0 взяток, 0 заплаченных штрафов.
Как-то так.
Для общей информации. Четыре года жил в ЕС (проехал около 50 тыс. км.) - одна остановка, 0 штрафов.
Три года в США (проехал около 100 тыс. км.) - 2 остановки, 1 предупреждение без штрафа (ворнинг, который даже в базу не попадает).
До этого пять лет водительского стажа в Украине (около 70 тыс. км.) - около 50 остановок, примерно 20 штрафов, 0 взяток, 0 заплаченных штрафов.
Как-то так.
У нас ви дозволяєте собі порушувати ПДР,бо дешевше ? ))
У нас ви дозволяєте собі порушувати ПДР,бо дешевше ? ))
скоріше тому, що в нас існує механізму "неминучості покарання" знаєте, як в анекдоті: - в срср дуже жорсткі закони, але вони пом'якшуються необов'язковістю їх виконання
Как-то так.
- за перші п'ять років в Україні, завдяки наполегливості працівників ГАІ, таки навчилися їздити?
В мене за останні, візьмемо, ті ж п'ять років, десь біля 5 зупинок. Нуль штрафів. З них дві зупинки - могли б закінчитися штрафом, але обійшлося ( ).
пять лет водительского стажа в Украине (около 70 тыс. км.) - около 50 остановок, примерно 20 штрафов
Фигассе. У меня за 11 лет (200 000 км) остановок, ну, 10 максимум, один штраф и где-то пять-шесть взяток.
Вот ещё один "штришок" как работает полиция. Можно сколько угодно лошить автора, но я не считаю его виноватым. Сколько человек так пострадали из-за ям... не сосчитать. Но протокол на водителя. Не на Автодор...