а по-моему, сегодня Франция "сыграла на результат" (с). Шото в них перемкнуло и свалившийся статус фаворита на них плохо сказался. Вымучали свой финал еле-еле. Но не могу сказать, что незаслуженно.
А португальцам уже дострочно можно вручить приз первых симулянтов. И правильно кто-то их, еще до начала чемпа, упомянул в числе кандидатов на этот приз.
В ответ на: Мда.. неплохая у нас отборочная группа...
Да, тоже об этом подумал. То у нас в отборочной группе Франция - будущий чемпион мира, то Греция - чемпион Европы и Турция - №3 на предыдущем чемпионате, теперь вот парочка финалистов...
Французи просто стоппери якісь ! Надіюся що в фіналі вони получать по самі помідори, як мінімум 0-3. Команда викликає самі негативні почуття. Не місце їм у фіналі.....
Португалія залишила набагато кращі враження, але 1. Деку випав 2. Фігу вже як старичок, бігав лише 15 хв. 3. Паулетта, бідний Паулетта....... я йому співчуваю 4. Дуже велике значення мала травма Мігуеля. Він ще покруче Крлоса Роберто буде.
Вболіваю за макаронників !
П.С.: Після перегдяжу "3 тайм" захотілося Якщо всі випуски були в такому руслі, - то весь проект - гуано рідке. Псевдоексперти, ліві коментарі, або взагалі їх відсутність, понтові включення Мірошниченка. Небуло жодної професійної оцінки діям команди. Навіть я, після 2 л пива міг би краще презентувати.
П.С.2: У відбірковій групі маємо залишати жабоїдів без ЧЄ 2008.
П.С.3: Роналду, якщо попаде до толкового тренера і в збалансовану команду, - переплюне того ж Фігу в кращі його часи.
на матч Италия-Франция прогноз - Италия на Германия-Португалия - Германия
франки свой лучший матч уже отыграли, теперь сказывается возраст команды, уже в полуфинале они изо всех сил глушили игру, чтобы дотянуть до свистка.. Опять же - бзики их тренера тоже когда-то перестанут срабатывать...
Добре додам: 1. Команда не тримає удар, при програші по ходу матчів замість боротьби починаються картинні падіння, апелювання до судді, інший "плач". 2. Вчора французи були на голову сильніші у організації гри, командній взаємодії та бажанні боротись, а не "боротись" (тут див. п.1)
"Клоунада" - це, до деякої міри, стиль Португалії та Бразилії, за що я їх і не люблю, не дивлячись на регалії.
В ответ на: 1. Команда не тримає удар, при програші по ходу матчів замість боротьби починаються картинні падіння, апелювання до судді, інший "плач".
Це сучасний футбол. Італія не така ? да ті ж французи. Варто згадати ЧМЯК Реальних "падінь" було 2: 1. Після навісу з правого флангу пірнув Роналду. 2. Після прострілу з лівого флангу Нуно Валенту Паулетта сам впав у штрафній. Коли ще були картинні падіння ??? Що мається на увазі під "інший плач ?" А хто ж до судді не апелює ???
В ответ на: "Клоунада" - це, до деякої міри, стиль Португалії та Бразилії, за що я їх і не люблю, не дивлячись на регалії.
Я зрозумів. У вашому розумінні 2 найбільш технічні команди на планеті - "Клоунада". А нудні жабоїди та макаронники - ідоли сучасного футболу !!! Ну що ж . Поважаю і таку думку. Хоча не згоден