Поліція не виконує свою роботу в частині профілактики ДТП.
От, зрада.
Поліція не виконує свою роботу в частині профілактики ДТП.
От, зрада.
Я написав факт. А як ви його класифікуєте - то ваша справа.
Може поліцаям таких задач ніхто не ставить?
Думаю, саме так і є. Моя гіпотеза така: до реформи менеджмент, відповідно до золотординських традицій, спускав норми збору данини і ДАІшники їх відпрацьовували як уміли. Що цікаво, їхні методи збору данини - ловили на перевищення швидкості, подвійну суцільну, червоне світло, рядність і т.п. - таки працювали як профілактичні і підвищували безпеку руху. Після реформи, той самий золотординський менеджмент вже не може збирати данину подібним чином, а ставити своїм підлеглим задачу типу "підвищити безпеку" - немає мотивації та й взагалі, думаю, задачі такого плану їм в принципі в голову не приходять.
Я більше скажу. Задачу занести Х грошей "виписати N протоколів" легко поставити і просто контролювати. А в чому міряють безпеку руху? Кого нагороджувати, якщо сьогодні на трасі ніхто не розбився?
Tolsty дело говорит. Во всем магнитные бури виноватые.
Киев превращается в город дикого трафика, все также щимяться и суетятся без культуры и уважения, но раньше лет так 5 назад еще ментов побаивались и дороги были получше... То сейчас полное отсутствие контроля порождает хаос. Недельку покатался вот, вкусил все прелести, вспомнил молодость))
Ну почему же? Появились цивилизованные европейские полосы для ОТ
Ну почему же? Появились цивилизованные европейские полосы для ОТ
полосы есть и даже на первый взгляд меньше хитрых по ним стало ездить... Осталось за малым только транспорт европейский пустить)))