ТАШОВІТАКОЕГАВАРИТЕ? Відколи це проізд перехрестя на зелене світло прямо стало маневром?
Інколи навіть не можу визначитись, що гірше: пофіг на всіх, їду, як хочу чи їду тупо по пдд, не включаючи мізки.
ТАШОВІТАКОЕГАВАРИТЕ? Відколи це проізд перехрестя на зелене світло прямо стало маневром?
Інколи навіть не можу визначитись, що гірше: пофіг на всіх, їду, як хочу чи їду тупо по пдд, не включаючи мізки.
Ти на кожному перехресті чекаєш поки всі тормози поїдуть, і тільки після цього продовжуєш рух? Я давно кажу, що пробки в нас не через вузькі дороги, а через тормозів на них. І неважливо, чи то вони рушають 5 секунд зі світлофору, чи гальмують прямо на забитому перехресті - бо тормози.
Ти на кожному перехресті чекаєш поки всі тормози поїдуть, і тільки після цього продовжуєш рух? Я давно кажу, що пробки в нас не через вузькі дороги, а через тормозів на них. І неважливо, чи то вони рушають 5 секунд зі світлофору, чи гальмують прямо на забитому перехресті - бо тормози.
На відео прекрасно видно результат проїзду негальма...
На Вашу думку він і є винуватцем даного ДТП? Що він порушив? Виїхав з дому, бо не передбачив барана на дорозі?
на відео видно результат дивної їзди водія ніссана мікри, що і спричинила ДТП. водій ауді порушив "не бачу - не їду" і буде ремонтувати авто
А до чого тут "не включив мізки" до псевдоманевру "проїзд перехрестя"? За "невключені мізки" штрафу немає, хіба що гємор з страховою, ремонтом. Але якщо це для одних гємор, то це не значить, для всіх гємор.
А до чого тут "не включив мізки" до псевдоманевру "проїзд перехрестя"? За "невключені мізки" штрафу немає, хіба що гємор з страховою, ремонтом. Але якщо це для одних гємор, то це не значить, для всіх гємор.
Взагалі ні до чого. І що можуть бути мазохісти, яким в кайф бити і ремонтувати авто, погоджусь.
Також по пдд праві ті, хто на поворотах під фуру підлазить.
А по відео варто впевнитись у безпеці проїзду при обмеженій видимості
Однозначно! Там мог быть автомобиль, заканчивающий проезд перекрестка. Или пешеход, заканчивающий проход по переходу.
Це стосується і Nissan Micra. Обидва олені, але один олень ремонтується за свої.
Тобто один просто олень, другий двічі олень. Ну і все.
Це стосується і Nissan Micra. Обидва олені, але один олень ремонтується за свої.
Тобто один просто олень, другий двічі олень. Ну і все.
100%. Він не бачив правої смуги.
Ось тут чисто за ПДД легковик правий, але хто з форумчан буде намагатись проскакувати під час повороту фури?