чи продають в Україні послугу техасістенсу в Європі? дякую
Нормального - ні. Є співпраця Наших страхових, з АДАК та ще кілька. Але це все на папері і реально ніхто не спримає це серйозно.В Німеччині на мене дивились-дивились на паперці, згодом прийшлось заплатити та розбігтися. На сайтах можливо є.Можливо Адак почав продавати послуги для авто країн не ЕС.Але сумніваюсь. Як на мене проблем зовсім ніяких, зламався- на стоянку там поліція буває часто, сама підійде. Якщо на бані - по камерам зразу ремонтники приїдуть та відтягнуть. Але гроші ( не малі.Скоріше наші з/п малі
так, продають
а можна детальніше? дякую
детальніше можна, але ж немає конкретики... що саме Вас цікавить - напишіть тут або в особистих повідомленнях, постараюсь розповісти
я покупаю у Уники, вместе с КАСКО пользоваться в Украине приходилось один раз, за рубежом ттт ни разу
но говорят действует, да
хто ще оформляв? розкажіть дякую
а які там умови а ціна? дякую
детальніше можна, але ж немає конкретики... що саме Вас цікавить - напишіть тут або в особистих повідомленнях, постараюсь розповісти
В случае дорогостоящей поломки, или поломки сроки устранения которой больше 3-4 дней, эвакуция авто (и возможно пассажиров) к месту постоянного проживания..
я покупаю у Уники, вместе с КАСКО пользоваться в Украине приходилось один раз, за рубежом ттт ни разу
но говорят действует, да
Один мій клієнт користувався в Польщі. Зателефонував в Уніку, розказав де стоїть, приїхав евакуатор та відвіз на сервіс, безкоштовно відвіз.