Хоча сам був шанувальником ДСГ, зараз вже їх ніякі не розглядаю. P.S. Зараз їжджу на електро "китайській Cupra"
Unix? Даохмоторний чи моно? Як він тобі після двз з дсг?) Тільки і плюси, і мінуси)
Хоча сам був шанувальником ДСГ, зараз вже їх ніякі не розглядаю. P.S. Зараз їжджу на електро "китайській Cupra"
Unix? Даохмоторний чи моно? Як він тобі після двз з дсг?) Тільки і плюси, і мінуси)
Так, повний привід. Я вже не порівнюю електрички з двз. Вони, як машини на механіці, відрізняються тільки потужністю, а плавність ходу залежить від стилю керування водія)
Так, тільки ти за 4 роки проїхав 80 тис км, а я за 3 роки 150 тис, і це з блекаутами і тому подібному)
обговорення електричок в цій темі шалений офтоп. Тобі подобається - твоє право. Мене не влаштовує автомобіль під який потрібно адаптуватися. Я не хочу підлаштовуватися під обмеження електрички. Я не хочу планувати дорогу виходячи з того, де би ото зарядитися. І мені потрібно аби в любий момент я міг плюхнути в пустий бак 50 літрів пального за 3 хвилини, і поїхати.
Ну і да. 3 роки, а не 4.
В мене нема цілі тебе переконувати. А от нових людей, котрі не знають різниці володіння авто з різними типами двигунів, прочитають і зроблять свої висновки.
В мене нема цілі тебе переконувати. А от нових людей, котрі не знають різниці володіння авто з різними типами двигунів, прочитають і зроблять свої висновки.
як раз для нових людей і дуже шкідливо читати про те що "електричка це зручно" це я знаю, і можу зробити обгрунтовані висновки про те що воно і як. А неофіти подумають, що і правда зручно зупинятися кожні 200 км, і витягати з 9 поверху шнур для зарядки.
Є люди, які не знають різниці в експлуатації між ДВЗ і EV? Приємно чути, піднімає самооцінку)) А по темі - прайс за ТО гальм - треба вставляти в підручники "Будова автомобіля" в розділ "технологія рекуперації енергії: переваги і недоліки"!!!
як раз для нових людей і дуже шкідливо читати про те що "електричка це зручно" це я знаю, і можу зробити обгрунтовані висновки про те що воно і як. А неофіти подумають, що і правда зручно зупинятися кожні 200 км, і витягати з 9 поверху шнур для зарядки.
Може давай ще порахуємо, скільки я часу витратив на заряджання авто, сидячи в ньому, а ти днів на ТО? Одразу скажу, що і тут не на твою користь буде)
Може давай ще порахуємо, скільки я часу витратив на заряджання авто, сидячи в ньому, а ти днів на ТО? Одразу скажу, що і тут не на твою користь буде)
"це ж було вже..." Для рівноваги можна порахувати скільки часу середній власник електрички проводить на автобані. Тільки питання - для чого це рахувати якщо вже давно все пораховано...
А давайте не будем і цю тему перетворювати в обговорення побутової техніки. Вже така є одна поруч.
А давайте не будем і цю тему перетворювати в обговорення побутової техніки. Вже така є одна поруч.
от теж хотів написати, вже сторінку засрали своїми міксерами якщо електрички такі чудові нащо в кожній темі це відстоювати? всі тоді це й так знають, а тут тупі нерозумні люди прийшли почитати про свої вподобання, нагадує ієговістів які в 90-ті на кожному перехресті за тобою бігали по Києву
от теж хотів написати, вже сторінку засрали своїми міксерами якщо електрички такі чудові нащо в кожній темі це відстоювати? всі тоді це й так знають, а тут тупі нерозумні люди прийшли почитати про свої вподобання, нагадує ієговістів які в 90-ті на кожному перехресті за тобою бігали по Києву
Нормально, коли людина каже, так, я знаю, що електро економічніше, але просто не подобається. Ні, треба ж казати, що на електрозаправках витрачаєш час, коли сам дні витрачає на ТО чи ремонт.
чергове ТО мало бути просте тисяч за 9 але гальма по кругу пішли під заміну передні гальмівні диски - друга заміна задні гальмівні диски - перша заміна 73 630 пробігу
Порівняв всі ці dirty jobs зі своїм фрімонтом. Якщо робота тут у німеччині мені б коштувала плюс мінус ті самі гроші (тіко я це собі безкоштовно роблю, фо фан, і не впевнений шо на СТО мені хаби будуть шліфувати), то комплетуючі в мене вийшли б десь меньше 400 ойро, більш ніж вдвічи дешевше якшо не помиляюсь, це передні 330 і задні 302, брембо прайм для зразку, а також включаючи мастило та всі фільтри. Здивувало, бо мій двухтоний бегемот зупиняти мабуть важче і гальмівні частини повинні бути дорожче.
А який сенс порівнювати офіційне авто з офіційним обслуговуванням оригінальними запчастинами з "сам зробив на неоригіналі, то вийшло дешевше"?
чергове ТО мало бути просте тисяч за 9 але гальма по кругу пішли під заміну передні гальмівні диски - друга заміна задні гальмівні диски - перша заміна 73 630 пробігу
Я б подивився на якісь перформанс гальма в твоєму випадку, бо це якась дичина - платити такі гроші за диски, що не їздять навіть 40 тис. Базово: просто диски і колодки.
А який сенс порівнювати офіційне авто з офіційним обслуговуванням оригінальними запчастинами з "сам зробив на неоригіналі, то вийшло дешевше"?
Ну, скажімо так, брембо це OEM гальмівних елементів для топ тір німецьких автобудівників, і мій орігінальній мопар там і близіко не стояв. І це не про гроші, а про моє відношення до автівки, деякі речі я зроблю краще ніж на середньому СТО. Доречі, самостійне обслуговування (кваліфіковане) тут не є приводом у відмові у гарантіі якщо ми кажемо про нову автівку. Але згоден, це для фанів, не кожному цікаво заморочуватися.
OEM != Genuine. Різниця є і була завжди. Є варіанти дешевше за оригінал, є варіанти краще за оригінал, але це все полеміка. Більшість людей не буде цим заморочуватись, приїхали до дилера, зранку залишили, ввечері забрали. Офіційний рахунок тим і корисний, що ти розумієш, що скільки коштує у дилера і яких сум очікувати. А там вже далі кожен сам вирішує, що далі робити.
вау, то тут як мінімум штуку можна записати в стовпчик "окупності" плагіна , за який я переплатив, бо за 88к км гальма зносив тільки на половину. хоча і гальмував так що з під сидінь все вилітає далеко не раз.
p.s. були б ми знайомі ближче - сказав би "спробуй їздити з піднятим ручником")
якщо хтось думає, що я не знаю, де замовляти неоригінальні запчастини, то ви помиляєтесь.
Пост суто інформативний, для тих кому цікаве обслуговування на офіційному дилері.
p.s. були б ми знайомі ближче - сказав би "спробуй їздити з піднятим ручником")