напоминает владельцев айфона которые в любой топик должны залететь и рассказать, что у них лучше, а если не нравится что-то, значит ты не понимаешь
а мені андроїдоводів, що залітають у топік по айфонах
електро економічніше
о пропустив цей жарт А ну-ну електричку по ціні Форментора. Офіційну. І не гіршу за динамікою. Підкреслюю - офіційну, Європейську, китайський імпорт і американський шрот - то в інші теми будь ласка
електро економічніше
о пропустив цей жарт А ну-ну електричку по ціні Форментора. Офіційну. І не гіршу за динамікою. Підкреслюю - офіційну, Європейську, китайський імпорт і американський шрот - то в інші теми будь ласка
Не знав, що в тебе стільки фобій. То ні в якому разі не б/в, тільки нову, це ще тільки офіційну)
...
от теж хотів написати, вже сторінку засрали своїми міксерами якщо електрички такі чудові нащо в кожній темі це відстоювати? всі тоді це й так знають, а тут тупі нерозумні люди прийшли почитати про свої вподобання, нагадує ієговістів які в 90-ті на кожному перехресті за тобою бігали по Києву
Нормально, коли людина каже, так, я знаю, що електро економічніше, але просто не подобається. Ні, треба ж казати, що на електрозаправках витрачаєш час, коли сам дні витрачає на ТО чи ремонт.
напоминает владельцев айфона которые в любой топик должны залететь и рассказать, что у них лучше, а если не нравится что-то, значит ты не понимаешь
Чи стариганів, які їздили тільки на Волгах і кажуть, що краще не існує)
електро економічніше
Не знав, що в тебе стільки фобій. То ні в якому разі не б/в, тільки нову, це ще тільки офіційну)
Це не фобії, це практичність, досвід, не бажання їздити на шроті, не бажання купувати китайське.
Я давав посиланння на вольво, яке офіційно пропродають в нас, якщо не помиляюсь то іх в Бельгі збирають.
Я давав посиланння на вольво, яке офіційно пропродають в нас, якщо не помиляюсь то іх в Бельгі збирають.
Це, напевно, розповсюджена останнім часом теза, що все Вольво - китайщина. Мені так один босняк на двадцятирічному rx з осередками іржі по всьому кузову тицяв пальцем в новий xc60 і питав чому я купив китайську машину. В певній мірі це має сенс, бо те Вольво за 4 роки пʼять разів позапланово було в сервісі, а проблему з гальмами вони і далі називають особливістю сетапу дизель-майлд.
хм да провтикав. ДУмав в Європі лишилися тільки ДВЗ Вольво.
Дійсно, ти диви, є щось схоже. Ще недавно взагалі було нічого.
хм да провтикав. ДУмав в Європі лишилися тільки ДВЗ Вольво.
Дійсно, ти диви, є щось схоже. Ще недавно взагалі було нічого.
Саня, воно на Форментор і близько не схоже, там максималка 180 і егрономіка в салоні як в модел 3 В ізоляції і для міста наче норм, але до нормальної машини ще не дотягує.
Саня, воно на Форментор і близько не схоже, там максималка 180 і егрономіка в салоні як в модел 3 В ізоляції і для міста наче норм, але до нормальної машини ще не дотягує.
не ну як мінімум офіційна євро електричка вже непогано понятна справа що всерйоз порівнювати її з Форментором дурна затія.
не ну як мінімум офіційна євро електричка вже непогано понятна справа що всерйоз порівнювати її з Форментором дурна затія.
Ця тема вже не першу сотню сторінок мотає не виключно на одній моделі, чи ж чітко по назві топіку, інакше була б нудною і заглохла давно. Тож що тут за весь час тільки не порівнювали. Тут же, як я бачу, найбільше вартість ТО тригернула публіку, особливо електроводів (кому повезло не мати проблем з батарейкою). Але дійсно, офіціали знають, де заробити. На цьому тлі вже і не дивують цифри вартості заміни цепків на 6 циліндрах.
Ця тема вже не першу сотню сторінок мотає не виключно на одній моделі, чи ж чітко по назві топіку, інакше була б нудною і заглохла давно. Тож що тут за весь час тільки не порівнювали. Тут же, як я бачу, найбільше вартість ТО тригернула публіку, особливо електроводів (кому повезло не мати проблем з батарейкою). Але дійсно, офіціали знають, де заробити. На цьому тлі вже і не дивують цифри вартості заміни цепків на 6 циліндрах.
ТО якраз не дорого. Там тисяч 8 - ТО, все інше гальма.
ЕЕЕ вимоги були електричку по ціні Форментора. Офіційну. І не гіршу за динамікою. Офіційна - так. динаміка не гірше - так. Ще й дешевше на 10 тис... А то що воно страшко, ну і як всі електрички, авто для ізди +-200 км біля дому - цього не обоговорюємо.
ЕЕЕ вимоги були електричку по ціні Форментора. Офіційну. І не гіршу за динамікою. Офіційна - так. динаміка не гірше - так. Ще й дешевше на 10 тис... А то що воно страшко, ну і як всі електрички, авто для ізди +-200 км біля дому - цього не обоговорюємо.
Без питань, я б EX30 сам розглядав, якби була в такому потреба. Її китайський брат, Zeekr X, в принципі, навіть сподобався, питання були до підвіски основні. Але по динаміці я б EX30 з Форментором не рівняв. Коли у тебе 300+ сил, то машина якось повинна вміти їхати 200+, інакше навіщо тобі 300 сил. Якщо ж у тебе авто для міста, то навіщо там взагалі ті 300 сил? ІМХО, базова версія виглядає цікавіше, але задній привід онлі, зимою буде "ой". Таке, багато компромісів.
ТО якраз не дорого. Там тисяч 8 - ТО, все інше гальма.
Так вже ж була схожа ситуація, коли Мурзік поїхав на ТО, а потім тут тему заміни машини вчергове підняв, бо додаткові роботи змінюють очікувану суму "всього" в квитанції на шокову для декого. Тож виходить, що найбільше шокує чи дивує публіку поза-ТО-шне обслуговування у офіціалів.
ХЗ нащо йому стільки л.с., так само нащо іхати 200+ км/годин Просто Сашко спитав чи він випустив з уваги наявність оф електрички за ціну форментора. А Форментор коштуєт 55+ + Пенс фонд 2700... я і кинув оголошення з авторіа від офіціалів.
Коли у тебе 300+ сил, то машина якось повинна вміти їхати 200+, інакше навіщо тобі 300 сил.
Це якийсь фетіш цифр? Навіщо пузатому бобіку їхати 200+ (тут км/год), коли для нього проблема їхати 200+ в км? Можливо, покупці просто оцінюють її динаміку на більш регулярних швидкостях, а якою кількістю коняк воно реалізовується, не важливо. Форментор (навіть той, що ВеЗе) теж навряд чи вибирають задля насамперед швидкостей 200+.
ХЗ нащо йому стільки л.с., так само нащо іхати 200+ км/годин
Відповідь на це питання буде таке ж як на "навіщо їхати 80?" чи "навіщо їхати 130?".