Взагалі-то ми експортом не займаємось, але от виникла проблемка: по гарантії потрібно ДБЖ відремонтувати. Ну а виробнику легше "купити" наш (вірніше, нашого клієнта) та "продати" нам новий. Всі на це згодні, звичайно. Імпорт-то ми притягнемо зборняком з іншим товаром. А от з відправкою експорта по більш-менш прийнятним цінам ... плаваю я в цих питаннях ... поки що. Тому і хочу запитати: а у нас тут є перевізники? Ну і "задачка": - місце доставки: Бельгія, м. Льєж (Вандре) - груз: модуль ДБЖ - вага: біля 50 кг - габарити: десь 70*60*60 см (така собі кайобачка) - по грошах - єх, чим дешевше, гарантія ж бо! Самі замитнимо, чи шо там ше потрібно - зробимо. Якщо нема тут перевізників, то до кого звернутись/де шукати? (ну і да, НП не пропонувати - є негативний досвід міжнародних перевезень)
TNT/DHL/UPS/Fedex выбирай где лучше условия и отправляй,или ты думаешь отправить коробку консолидированным будет дешевле? Не будет.
TNT/DHL/UPS/Fedex выбирай где лучше условия и отправляй,или ты думаешь отправить коробку консолидированным будет дешевле? Не будет.
Та мабуть, так і прийдеться робити: прошарив трохи "своїх" перевізників - шось дуже кучеряво вони хочуть Дякую!
Meest не везёт наоборот?
Отправили уже?
Нє, трохи змінилися сроки і плани: спочатку потрібно звідти, а потім вже туди
если надо, могу организовать и оформление экспорта, и транспорт до места назначения (занимаемся этим) подр. в ЛС
Ок, дякую, зв'яжуся чуть пізніше, як виясню ситуйовину - я зараз просто "трохи у відпустці"