Що ти маєш на увазі під автодромом? Я бачив асвальтову площу з кучою розкладених покришок. На ній хтось вчився їздити. Платна чи ні - незнаю оскільки бачив проїжджаючи по Дніпровській Набережній. Дивись прикріплену мапу. Правда я точно не пам'ятаю на якому з апендиксів цей автодром. Чи на тому, що я вказав чи на наступному по ходу набережної . Відстані там не великі - якщо треба, то знайдеш
Если грунтовка не смущает, то: Парк дружбы народов, там где сейчас встречи, тока ехать дальше и немного левее по асфальту. Перед забором увидишь спуск вниз, там на поляне большая площадка, накатали большую площадку и накидали шин. Вроде все учаться ездить.
Місце вказане вірне. Воно безкоштовне. Але заїзд на нього забудований АЗС. Тому проїхати туди можна від другого апендиксу грунтівкою. Їздили з дружиною також до парку "Дружби Народів". Покришок та менше, але загальна площа більше, можна також потренувати рух в гору. Для позняківців не поганий варіант - вулиця Колекторна, але единий раз як туди поїхали зустріли . Судячи з того, що окрім конкретних "У" та вантажівок раз на годину там нікого нема, це їх рибне місце, ловлять на відсутність знаку "У" та медичного посвідчення. За тиждень до того я як раз зняв "У", а права забула вдома. Я запропонував протокол або запис мені до талону, обмежилися усним попередженням. У взагалі жодного документу з собою не було.