Там є ще місце під пищалки, пам'ятаєш? Тобто краще ставити компонентну АС.
До речі, на заводі в передні двері ставлять тільки широкосмугові динаміки, пищалок немає. Отже, якщо по розуму, то треба не тільки задні ставити, але й передні міняти...
Там є ще місце під пищалки, пам'ятаєш? Тобто краще ставити компонентну АС.
До речі, на заводі в передні двері ставлять тільки широкосмугові динаміки, пищалок немає. Отже, якщо по розуму, то треба не тільки задні ставити, але й передні міняти...
Спереди уже стоят компонентные DLS R6A. Я DLS хочу поставить в задние двери, а в передние поставить компонентный Hertz HSK 165.3. И хочу знать становятся ли в задние двери 16 см?
Відразу скажу, що дифірамбів не буде. Тобто Хамер молодець, але хочу сказати, що вони все роблять так як треба. І працюють так, як і має працювати такий сервіс. Звичайно ж у порівнянні з іншими конторами, особливо з гарантійних СТО, Хамер виграє всуху...
Тепер ацчьот.
1. Сигналка. Поставили Пантеру-не-пам'ятаю-зараз-яку зі зворотнім зв'язком. Перед почастком учтановки майстер Юра довго обговорбвав зі мною комплектацію, місце розташування антени, кнопки, діоду, функціональність системи. Рідний синій діод мені не сподобався, так Юра швидко знайшов червоний. Поставив все так, як домовлялись. У процесі інсталяції піймали наступні крюки: - виявився дохлим датчик об'єму, внаслідок чого Юра майже 3 годими промаявся з чутливістю системи. Результат - датчик об'єму виуинули нах (вже потім Ігор мені сказав, що датчик був дохлий). - виявляється, в Астрі замикання ЦЗ іде по різних дротах у залежності від ввімкнутості запалювання. З'ясували це швидко, Ігор мужньо сказав mea culpa!
2. Музіка. Через брак коштів компонентна АС пішла тільки в задні двері, в передніх лишились рідні широкосмугові без пищалок. Наслідок - різні АЧХ передньої та задньої пари. Але це вже моя провина - треба жадібність приборкувати. З приємного - Ігор сказав що може поміняти задні АС на те, що буде більш пасувати. Мафон поставив Піонер DEH-P5800MP. Купив у Хаммера, трішки дорожче ніж у Автозвука, але про це я вже писав. Було лише одне питання по підключенню різних +12, бо в начальному варіанті воно працювало тільки при ввімкненому "АСС", а я хотів, щоб працювало завжди. Поміняли за 2 хвилини.
Загальне враження - все пряцює як треба.
Додатковий висновок - треба щось робити з саундом... Буду збирати грошики дла поповнення бюджету Хаммера у майбутньому.
По грошенятам вийшло дешевше ніж могло вийти на офіц. СТО, але не набагато. І все ж вирішив ризикнути гарантієй, але робити у нормальному місці.