Задам встречный вопрос - вы уверены, что покрытие на дешманских сковородках за 600грн безопасное? На счет одесской фирмы - у них есть сертификаты соответствия и разрешения применения в пищевой промышленности, можете связаться и запросить.
А ви впевнені, що вони наносять саме те покриття, що у сертифікатах? Просто до корпорацій більша довіра, за ними хоч конкуренти слідкують. Просто не купуйте дешманских пателень по акції, і не буде проблем з покриттям.
Я не уверен даже в том, что доживу до завтра. Но я немного разовью тему, эта фирма, например, восстанавливает покрытие на промышленном пищевом оборудовании, ты уверен, что не покупаешь выпечку или прочую еду, которая готовилась на восстановленном покрытии? Не знаю кто там где следит, но регулярно ловят всяких на том что там в сливочном масле пальмового нахерячили выше крыши и ничо, продается себе дальше. Покупать дешманские сковороды предложил не я, но я там выше написал, у меня тефаль ингенио, дык сковородка уже липнет намного больше, чем восстановленная за тот же срок, при том стоила она дороже покрытия.
До чого ця аматорська демагогія? Якщо в масло кладуть пальмову олію, то можна дорогу переходити на червоне? Яке відношення має пальмова олія в маслі до покриття пательні?
А ви впевнені, що вони наносять саме те покриття, що у сертифікатах? Просто до корпорацій більша довіра, за ними хоч конкуренти слідкують. Просто не купуйте дешманских пателень по акції, і не буде проблем з покриттям.
Я не уверен даже в том, что доживу до завтра. Но я немного разовью тему, эта фирма, например, восстанавливает покрытие на промышленном пищевом оборудовании, ты уверен, что не покупаешь выпечку или прочую еду, которая готовилась на восстановленном покрытии? Не знаю кто там где следит, но регулярно ловят всяких на том что там в сливочном масле пальмового нахерячили выше крыши и ничо, продается себе дальше. Покупать дешманские сковороды предложил не я, но я там выше написал, у меня тефаль ингенио, дык сковородка уже липнет намного больше, чем восстановленная за тот же срок, при том стоила она дороже покрытия.
До чого ця аматорська демагогія? Якщо в масло кладуть пальмову олію, то можна дорогу переходити на червоне? Яке відношення має пальмова олія в маслі до покриття пательні?
Ну так вы первые начали эту пустую детскую демагогию про "а ты уверен, что", какой ответ на нее ты ожидал, что я сейчас буду тебе доказывать, что не жираф? У них есть сертификаты МОЗ, там даже на сайте что-то есть, если тебе так надо - иди смотри сам, запрашивай, че ко мне доколупался? Если у тебя есть пруфы, что одесская компания использует вредное для здоровья напыление, не то, на которе у нее сертификаты - давай в студию, нет пруфов - давай до свидания со своим балабольством ни о чем
Хто хоче, щоб на сковороді нічого не підгорало, і заодно відмовитися від шкідливої при нагріванні олії - є варіант в топленим маслом. Воно дороге, але розхід дуже невеликий, вистачить надовго. Ті ж сирники не підгорають зовсім на будь-якій сковороді, тому що там 100% жир. І смак випічки з дитинства ) Наприклад таке https://varus.ua/maslo-toplene-99-yagotinske-500g
Traveler 09.04.2025 11:09 пишет: А що порадите з WOK до 2000?
Як на мене, вок в умовах звичайної кухні не має особливого сенсу. Для класичного воку потрібне кругле дно і сильне полум'я. Щоб дно грілося дуже сильно, стінки трохи менше, що загалом дає велику площину для смаження.
Воки що є в асортименті наших магазинів - по факту звичайні сотейники зі скругленням, де дно переходить в стінки. Якщо дно невелике, то стінки ще якось прогрівються, і то лише на газу. Але не так, як треба для вока. Якщо це електро або тим більше індукція, гріється лише дно, стінки взагалі холодні.
А взагалі воку тефлон не потрібен, бо там за визначенням температура така., що приставати не має:) У мене є вок просто сталевий, але по факту на індукції це маленька пательня з великою площею стінок.