Доброго дня, недавно створив тему "вибір хлібопічки", дуже допомогли за що і спасибі.
Вибір пилососа - потрібен для невеликої квартири, думаю не миючий, не бачу сенсу в лишніх витратах. Від аквафільтра теж не бачу великого толку. Думав брати з контейнером, але там по моєму потрібно фільтра раз в пів року міняти (поправте якщо помиляюсь). Залишаються старі добрі з мішками для сбору. Який же взяти, підкажіть по брендах, згодиться і за 2000? Чим кращі дорожчі моделі?
Shubbit 04.10.2017 20:22 пишет: Доброго дня, недавно створив тему "вибір хлібопічки", дуже допомогли за що і спасибі.
Вибір пилососа - потрібен для невеликої квартири, думаю не миючий, не бачу сенсу в лишніх витратах. Від аквафільтра теж не бачу великого толку. Думав брати з контейнером, але там по моєму потрібно фільтра раз в пів року міняти (поправте якщо помиляюсь). Залишаються старі добрі з мішками для сбору. Який же взяти, підкажіть по брендах, згодиться і за 2000? Чим кращі дорожчі моделі?
Мы пользовались Филипсом. До этого был ЛЖ. Разницу словами описать сложно. Филипс просто удобнее - во всем понемногу. Плюс конструктив добротнее немного. Хотя неубиваемых моделей без претензий на хлипкость сейчас просто нет, но этот все таки из худшего получше. Возможно в категории из совсем дрогого (типа Бьерк в кухонной технике) и имеется что-то добротное, но в доступном сегменте нет.
Shubbit 04.10.2017 20:22 пишет: Доброго дня, недавно створив тему "вибір хлібопічки", дуже допомогли за що і спасибі.
Уже декілька років Зельмер, миючий, з водяним фільтром. Про миючий згоден, в квартирі мало де можна застосувати, а от водяний фільтр я тепер на жоден інший не поміняю. По-перше, воно вічне По-друге, дуже хороша фільтрація. Якщо раніше з ровентою на мішок пропилососиш, через деякий час на всіх поверхнях осідав дрібненький пил, який пропускав фільтр порохотяга, то тепер нічого подібного нема. По-третє, не треба ходити на вулицю мішок витрясати. Вилив в унітаз, промив. Зате завжди офігіваєш від кількості бруду в, здавалось би, чистій хаті, вода чорна.
З умовних незручностей - не для геть малої квартири, бо і сам порохотяг не такий малий, і контейнер помитий мусить десь окремо стояти, принаймні, поки не висохне. В комплекті турбощітка, якщо на підлозі є килими - незамінна річ.
В ответ на: же декілька років Зельмер, миючий, з водяним фільтром. Про миючий згоден, в квартирі мало де можна застосувати, а от водяний фільтр я тепер на жоден інший не поміняю. По-перше, воно вічне По-друге, дуже хороша фільтрація. Якщо раніше з ровентою на мішок пропилососиш, через деякий час на всіх поверхнях осідав дрібненький пил, який пропускав фільтр порохотяга, то тепер нічого подібного нема. По-третє, не треба ходити на вулицю мішок витрясати. Вилив в унітаз, промив. Зате завжди офігіваєш від кількості бруду в, здавалось би, чистій хаті, вода чорна.
У меня был Карчер с водяным фильтром, сейчас мешковый Miele C3.
"Водяной" больше покупать не буду в первую очередь из-за громоздкости и неудобства в использовании (особенно задалбывала необходимость каждый раз отмывать его после использования в квартире с двумя котами). Отдельный минус Карчеру за совершенно говенное качество пластиковых элементов.
Хороший мешковый с HEPA-фильтром убирает не хуже, а возни с ним гораздо меньше.
Да уже штук 5ть одинаковых тем с этими несчастным пылесосами, в поик обратись. Ниче нового тут не будет моющийтомасгавно, уменядешевыйзелмерзачемплатитьбольше, филипслучшевсех..