Порадьте що краще? Кімната на приблизно 19кв.м., одна зовнішня стіна, одне вікно. Кондиціонер буде не інвертор. На всю ніч вмикати не будемо. В кімнаті лише спимо. Вмикати будемо на обігрів в міжсезоння та охолодження влітку в пікові моменти. Визначились що це буде НЕ інвертор.
1. На таку площу брати 7 чи 9?
2. Cooper&Hunter чи haier? (Хаєр трохи дешевший)
Додай у список Грі
К і Х замовляє виробництво на заводі у Грі
Додай у список Грі
К і Х замовляє виробництво на заводі у Грі
По ціні найдорожчі Грі, потім К Х, потім Хаєр...
Брав Грі інвестор на форумі. Вийшла нормальна ціна
Брав Грі інвестор на форумі. Вийшла нормальна ціна
У кого? Думаю там і неінвертор є
бери Хаер, зачем платить больше. по качеству они одинаковые
6 лет назад заказывал СН 9-ки для комнат такой же площади - один на форуме, другой в фирменном сервисном центре. Работают одинаково хорошо. Из проблем - только чистка сетки от пыли.
Порадьте що краще? Кімната на приблизно 19кв.м., одна зовнішня стіна, одне вікно. Кондиціонер буде не інвертор. На всю ніч вмикати не будемо. В кімнаті лише спимо. Вмикати будемо на обігрів в міжсезоння та охолодження влітку в пікові моменти. Визначились що це буде НЕ інвертор.
Купер это наш Украинский бренд, качество и гарантия +- норм Хаер это китаец качество и гарантия также +- С твоими вводными можно просто за 200у.е купить кондиционер, а разницу оставить на монтаж.
Купер это наш Украинский бренд, качество и гарантия +- норм Хаер это китаец качество и гарантия также +- С твоими вводными можно просто за 200у.е купить кондиционер, а разницу оставить на монтаж.
На 22 кв м стоит C&H девятка. Более, чем достаточно. Сторона - Ю-В. Думаю, семерки хватило бы. C&H - это по дизайну те же Cree, но предыдущих годов (5 лет назад, когда выбирал, было именно так).
Кум купляв Хаєра років вісім тому, через 3-4 роки в нього виникла якась проблема у зовнішньому блоці, та і не знайшов ні того хто взявся б ремонтувати ні запчастин для ремонту. В приблизно тодіж мене була посудомийка Хаєровька - спочатку мила доить погано, доки сам не поліз розбиратися - виявилося, що ТЕН не був підключений з заводу.
Можливо вже багато і змінилося, але в мене нема довіри відтоді до цьго бренду ні в плані якосні, ні в плані сервісу.