Я в некотором роде старовер, всегда считал это пирамидой, но время говорит что нужно быть в теме. Немного по вопросу теории почитал, но теперь больше практических вопросов: 1) Купить биткоинов - как я понимаю, биткоин я не куплю, а куплю часть биткоина, которым владеет какой - то обменник. Как выбрать правильный обменник, как выбрать правильный "кошелек" что бы он не исчез со временем. 2) Как правильно купить - продать эту часть биткоина, что бы не остаться без ничего. 3) Что еще нужно знать для практического использования.
1. Не вірно. Ти можеш купити скільки завгодно бітка і він буде твоїм, навіки. Для повної впевненості можеш покласти на "холодний гаманець", це така флешка, фізично, поки не загубиш, то і крипту не загубиш, або тримай на біржі чи онлайн гаманця, але там є ризики( 2. Зараз найкраще через офф-лайн обмінники, їх вистачає, я особисто Кит груп юзаю 3. Дрібні суми можна заводити/виводити через 2p2,серййозні через тіж офф-лайн обміники
Bodion 12.08.2025 18:12 пишет: 1. Не вірно. Ти можеш купити скільки завгодно бітка і він буде твоїм, навіки. Для повної впевненості можеш покласти на "холодний гаманець", це така флешка, фізично, поки не загубиш, то і крипту не загубиш, або тримай на біржі чи онлайн гаманця, але там є ризики(
Ну є ж ще проміжний варіант - шось типу Exodus, флешка не треба, але ключі воно зберігає у тебе на пристрої тільки, а не десь у себе
Bodion 12.08.2025 18:12 пишет: 1. Не вірно. Ти можеш купити скільки завгодно бітка і він буде твоїм, навіки. Для повної впевненості можеш покласти на "холодний гаманець", це така флешка, фізично, поки не загубиш, то і крипту не загубиш, або тримай на біржі чи онлайн гаманця, але там є ризики(
Ну є ж ще проміжний варіант - шось типу Exodus, флешка не треба, але ключі воно зберігає у тебе на пристрої тільки, а не десь у себе