А если рассмотреть вариант, что на остановке стояло две маршрутки одна за одной, водитель первой маршрутки увидел тролейбус и решил быстренько уехать (причин много - время старта подошло, надо опередить тролейбус и т.д.) но сразу вырулить нет возможности и надо сдать назад что бы выехать, водитель резко сдает назад и зажимает людей между маршрутками.
Да не зажимало там людей. Их одна маршрутка стукнула.
Поки нема відео чи чітких свідчень, вважаю основною версією бажання маршрутчика випередити тролейбус або помститись йому за відібраних пасажирів. Це на 100% вписується в алгоритм роботи прокладок у маршрутках. Тим паче, що останнім часом водії ГТ їздять помітно агресивніше - чи то їм вказівку дали, чи фінансово мотивують набирати пасажирів.
А на 464 маршруті хронічна нестача пасажирів - катаються напівпорожніми.
А на 464 маршруті хронічна нестача пасажирів - катаються напівпорожніми.
Денег много не бывает. Много пассажиров - это когда двери не закрываются.
Цікаво, що ще потрібно аби прибрати з доріг це лайно під назвою "маршрутки"?
потрiбно щоб люди на них не їздили, буде звicно трохи коллапс, але це стане стимулом розвивати справжiй ОТ i розвиватись вiн буде дуже швидко
Це на повному серйозі написано?
потрiбно щоб люди на них не їздили, буде звicно трохи коллапс, але це стане стимулом розвивати справжiй ОТ i розвиватись вiн буде дуже швидко
А що не так? На більшість маршрутів скотовозок є альтернатива у вигляді тролейбусу/автобусу/трамваю/метро. Я хоч і рідку їжджу на ОТ, проте віддаю перевагу не в користь маршруток, не вдобно мені в них їздити, тісно якось.
А що не так?
Все не так. Я теж не користуюсь маршрутками. А ще майже нічого не купую в ларьках біля метро і т.п., нічого не купую в гадючниках у переходах. І що воно дає? Як це впливає на "всіх"?
А що не так?
Все не так. Я теж не користуюсь маршрутками. А ще майже нічого не купую в ларьках біля метро і т.п., нічого не купую в гадючниках у переходах. І що воно дає? Як це впливає на "всіх"?
Ты не один....
А що не так?
А прикинь, якби ще й ми з тобою їздили і купували А, взагалі, хто користується - самі собі буратіни Вон, на перехресті Богатирської і Полярної, сьогодні "маршрутка" перевернулась. Так народ почав шевелити міцками, що потрібно зауваження водіям робити. Може не все ще втрачено
Выдать каждому гражданину Украины по автомобилю.
Ну пишуть же, що треба починати з себе ) я себе поважаю та багато рокiв цим лайном не користуюсь взагалi, от якби всi отак почали робити
Выдать каждому гражданину Украины по автомобилю.
Які ще будуть пропозиції? ) ) )
Ну пишуть же, що треба починати з себе
Не працює воно так, на жаль. Навіть, я б сказав, працює навпаки: порушники отримують конкурентні переваги над дисциплінованими.
Чистой воды развод, ведь ясно же, что большинство водителей бухими будут ехать. И каждый бухой будет кричать что развод на деньги, т.к. он всего-лишь пригубил на 2 промиле
Какая милая фраза Надо её запомнить. Из остановок полицией про разводы, как у старых гайцов, я не слышал, слышап про продувку драгером. Просто, понятно и никаких разводов.
На 2 промилле пригубил????? 2 промилле это бухой в..опу. МОЖЕТ всё таки 0,2???????
На 2 промилле пригубил?????
Тю, а шо такое?
2 промилле это бухой в..опу. МОЖЕТ всё таки 0,2???????
Не, при 0,2 промилле за руль не садятся - мозги еще работают и понимают что бухим за руль нельзя. При 2 промилле тормоза уже отсутствуют. И вообще не за то Майдан стоял, чтобы мента штрафовали водителей .